A moeders natte kut

a moeders natte kut

Ja dat zie ik bij alle vrouwen op de sites die ik bezoek. Ik voelde haar klitje. Ze reageerde als door een bij gestoken en duwde haar kont hard achteruit. Jaahhhh dat is lekker masseer mehhhhh. Ik begon stevig over haar klitje te wrijven en ik voelde hoe haar kut warm en vochtig werd. Is het lekker Ma? Je jongen heerlijk, ga door ik kom zo oohh wat is dat lekker. Mijn moeder hing ontspannen voorover terwijl ik haar klitje masseerde en toen plotseling voelde ik hoe haar kutje verkrampte en samen trok.

Oooohhh jaaahhhh ik kommm ik kommmmm. Ze duwde haar kont wild naar achter, ze kreunde en steunde jaah heerlijk dat was lekker oohhh ja dat was lekker. Ik voelde de warme sappen uit haar kut lopen.

Ma wat ben je nat ongelooflijk, volgens mij ben je hartstikke geil en moet je een stevige beurt hebben. Ik was verbaasd over het snelle orgasme van mijn moeder, maar ik genoot er wel van. Oohh jongen wat is het lang geleden dat ik klaar gekomen ben. En ik ben af en toe zo geil.

Ik vinger me dan suf, maar als jij het doet is het vele malen lekkerder. Ga je me neuken. Maar wel van achteren. Ik moet er nog aan wennen dat ik door jou, mijn zoon, geneukt word, ik wil je gezicht nog niet zien, maar je heerlijke pik wel voelen. Ja heerlijk ma ik heb een geweldige stijve en ik ben ook ontzettende geil, want de sexafspraken waar in vanavond op had gerekend gingen niet door.

Ik bleef achter mijn moeder staan terwijl ik mij uitkleedde en haar hielp met het ontdoen van haar kleding. Even later stond ze in volle glorie voor me. Vooral haar geweldige borsten maakten mij erg geil. Ik zoog aan haar tepels die gelijk recht op gingen staan. Oh jongen dat is lekker zacht zuigen dat doet me denken aan vroeger toen je klein was. Als je zoog kreeg ik altijd kriebels in mijn onderbuik en dat gevoel heb ik nu weer, maar heftiger.

Ze nam mijn stijve lul in haar handen. Oohh jongen wat een heerlijk pik. Groot stijf en hard en wat een heerlijke paarse eikel. Ik heb er wel eens van gedroomd. Mijn laatste herinnering aan jou jongeheer was in je tienertijd en toen vond ik hem al geweldig maar hij alleen nog maar groter en dikker geworden.

Mijn moeder nam de eikel in haar mond en masseerde mijn ballen. Ik bukte mij en liet mijn hand tussen haar benen glijden. Ik voelde haar natte kut. Ma, wat ben je lekker nat. Ja jongen dat functioneert nog prima. Je moest eens weten hoe vaak ik met een natte poes voor mijn pc heb gezeten, mijn slipje om mijn enkels om tijdens het lezen en het chatten lekker te vingeren.

En dan voel ik het sap ook stromen. Maar nu mag jij er van genieten. Mama, je hebt een heerlijke kut. Je kleine schaamlippen hangen lekker naar buiten en daar word ik altijd ontzettend geil en opgewonden van.

Jahh, die komen altijd extra naar buiten als ik geil ben. Ze draaide zich om en boog zich weer over de tafel. Neuk me jongen neuk me. Ik duwde mijn eikel tussen haar lippen en wachtte. Mijn moeder duwde haar kont naar achteren maar ik ging ook naar achteren zodat ze alleen mijn eikel voelde. Oohh kom diep in mij kom diep in mij ik wil je helemaal voelen. Langzaam schoof ik mijn harde paal naar binnen. Oh ma wat is je kut nat, glad en strak. Ik duwde mijn schaambeen helemaal tegen haar billen.

En toen weer langzaam terug. Oohh ma, oohh jongen wat heerlijk zuchten we allebei. Mij Hand ging voor haar zachte buik langs en ik masseerde haar klitje die nu ook gezwollen was. Langzaam ging ik steeds diep in haar natte gleuf en het laatste stukje met een felle stoot. Mijn moeder kreunde ja dit is lekker ik voel je tegen mijn baarmoeder.

Stoot maar lekker diephhhhhhhh. Ik voelde hoe mijn moeder klaar kwam! Hoe haar kutje samentrok terwijl ik lekker diep door bleef stoten. Oh ik kom klaarrrrrr ik kom klaarrrrr oohhh wat zalig ga door ga doorr oohh jaa dit is lekker dit is geil. Beweeg sneller en dieper. Mijn orgasme begon ook op te komen en even later met een felle stoot, jaahhhhhh begon ik te spuiten ik voelde mijn zaad schoksgewijs diep in heer kutje spuiten.

Oohh jongen dat is lekker ik voel je spuiten, ik voel je spuiten, ja spuit je helemaal leeg in mijn natte geile kut oohh wat zalig. De kut van moeder krampte samen om de laatste druppels sperma uit mijn harde lul te persen.

Jaaahhh jaaahhhh oooohhhh heeeerlijk.. Ik viel voorover op de rug van mijn moeder, ik sloeg mijn handen om haar tieten. Oohh ma dat was zalig en wat heb je heerlijke tieten, ik voel je harde tepels. Stoere mama neemt hem zo diep als ze kan. Kom maar eens kijken binnen in natte kutje van Summer Brielle. Stout tijgertje speelt met grote paal. Psycholoog misbruikt creampie huisvrouw tijdens praktijk. Mooi brunette met stijlvolle dildo laat strakke kutje spuiten.

Kamermeisje serveert meer dan een ontbijt. Botergeile brunette met een onverzadigbaar gleufje. Ontmoeting in een park eindigt op z'n Russisch. Diep jong keeltje op de proef gesteld. Wat een lekker milf, deze brunette met goddelijke tieten. Knielen voor een grote Duitse lul. Debbie White wil m rechtsreeks in haar kontje. Prachtige hangtietjes bekliederd met mannenpap. MILF zet haar billetjes in de olie. Dikke negerin geniet van een dikke donkere worst.

Mama is een freak. Geile tiener brunette gaat even lekker zitten op een grote roze dildo.

..

Man zoekt man massage dikke tetten filmsa moeders natte kut

Ja dat zie ik bij alle vrouwen op de sites die ik bezoek. Ik voelde haar klitje. Ze reageerde als door een bij gestoken en duwde haar kont hard achteruit. Jaahhhh dat is lekker masseer mehhhhh. Ik begon stevig over haar klitje te wrijven en ik voelde hoe haar kut warm en vochtig werd. Is het lekker Ma? Je jongen heerlijk, ga door ik kom zo oohh wat is dat lekker. Mijn moeder hing ontspannen voorover terwijl ik haar klitje masseerde en toen plotseling voelde ik hoe haar kutje verkrampte en samen trok.

Oooohhh jaaahhhh ik kommm ik kommmmm. Ze duwde haar kont wild naar achter, ze kreunde en steunde jaah heerlijk dat was lekker oohhh ja dat was lekker. Ik voelde de warme sappen uit haar kut lopen. Ma wat ben je nat ongelooflijk, volgens mij ben je hartstikke geil en moet je een stevige beurt hebben. Ik was verbaasd over het snelle orgasme van mijn moeder, maar ik genoot er wel van. Oohh jongen wat is het lang geleden dat ik klaar gekomen ben.

En ik ben af en toe zo geil. Ik vinger me dan suf, maar als jij het doet is het vele malen lekkerder. Ga je me neuken. Maar wel van achteren. Ik moet er nog aan wennen dat ik door jou, mijn zoon, geneukt word, ik wil je gezicht nog niet zien, maar je heerlijke pik wel voelen.

Ja heerlijk ma ik heb een geweldige stijve en ik ben ook ontzettende geil, want de sexafspraken waar in vanavond op had gerekend gingen niet door. Ik bleef achter mijn moeder staan terwijl ik mij uitkleedde en haar hielp met het ontdoen van haar kleding. Even later stond ze in volle glorie voor me. Vooral haar geweldige borsten maakten mij erg geil. Ik zoog aan haar tepels die gelijk recht op gingen staan.

Oh jongen dat is lekker zacht zuigen dat doet me denken aan vroeger toen je klein was. Als je zoog kreeg ik altijd kriebels in mijn onderbuik en dat gevoel heb ik nu weer, maar heftiger. Ze nam mijn stijve lul in haar handen.

Oohh jongen wat een heerlijk pik. Groot stijf en hard en wat een heerlijke paarse eikel. Ik heb er wel eens van gedroomd. Mijn laatste herinnering aan jou jongeheer was in je tienertijd en toen vond ik hem al geweldig maar hij alleen nog maar groter en dikker geworden. Mijn moeder nam de eikel in haar mond en masseerde mijn ballen. Ik bukte mij en liet mijn hand tussen haar benen glijden. Ik voelde haar natte kut. Ma, wat ben je lekker nat.

Ja jongen dat functioneert nog prima. Je moest eens weten hoe vaak ik met een natte poes voor mijn pc heb gezeten, mijn slipje om mijn enkels om tijdens het lezen en het chatten lekker te vingeren. En dan voel ik het sap ook stromen. Maar nu mag jij er van genieten. Mama, je hebt een heerlijke kut. Je kleine schaamlippen hangen lekker naar buiten en daar word ik altijd ontzettend geil en opgewonden van. Jahh, die komen altijd extra naar buiten als ik geil ben.

Ze draaide zich om en boog zich weer over de tafel. Neuk me jongen neuk me. Ik duwde mijn eikel tussen haar lippen en wachtte.

Mijn moeder duwde haar kont naar achteren maar ik ging ook naar achteren zodat ze alleen mijn eikel voelde. Oohh kom diep in mij kom diep in mij ik wil je helemaal voelen. Langzaam schoof ik mijn harde paal naar binnen. Oh ma wat is je kut nat, glad en strak. Ik duwde mijn schaambeen helemaal tegen haar billen. En toen weer langzaam terug. Oohh ma, oohh jongen wat heerlijk zuchten we allebei. Mij Hand ging voor haar zachte buik langs en ik masseerde haar klitje die nu ook gezwollen was.

Langzaam ging ik steeds diep in haar natte gleuf en het laatste stukje met een felle stoot. Mijn moeder kreunde ja dit is lekker ik voel je tegen mijn baarmoeder. Stoot maar lekker diephhhhhhhh. Ik voelde hoe mijn moeder klaar kwam! Hoe haar kutje samentrok terwijl ik lekker diep door bleef stoten. Oh ik kom klaarrrrrr ik kom klaarrrrr oohhh wat zalig ga door ga doorr oohh jaa dit is lekker dit is geil.

Beweeg sneller en dieper. Mijn orgasme begon ook op te komen en even later met een felle stoot, jaahhhhhh begon ik te spuiten ik voelde mijn zaad schoksgewijs diep in heer kutje spuiten. Oohh jongen dat is lekker ik voel je spuiten, ik voel je spuiten, ja spuit je helemaal leeg in mijn natte geile kut oohh wat zalig.

De kut van moeder krampte samen om de laatste druppels sperma uit mijn harde lul te persen. Jaaahhh jaaahhhh oooohhhh heeeerlijk.. Ik viel voorover op de rug van mijn moeder, ik sloeg mijn handen om haar tieten.

Oohh ma dat was zalig en wat heb je heerlijke tieten, ik voel je harde tepels. Stoere mama neemt hem zo diep als ze kan. Kom maar eens kijken binnen in natte kutje van Summer Brielle. Stout tijgertje speelt met grote paal.

Psycholoog misbruikt creampie huisvrouw tijdens praktijk. Mooi brunette met stijlvolle dildo laat strakke kutje spuiten. Kamermeisje serveert meer dan een ontbijt. Botergeile brunette met een onverzadigbaar gleufje. Ontmoeting in een park eindigt op z'n Russisch.

Diep jong keeltje op de proef gesteld. Wat een lekker milf, deze brunette met goddelijke tieten. Knielen voor een grote Duitse lul. Debbie White wil m rechtsreeks in haar kontje.

Prachtige hangtietjes bekliederd met mannenpap. MILF zet haar billetjes in de olie. Dikke negerin geniet van een dikke donkere worst. Mama is een freak. Geile tiener brunette gaat even lekker zitten op een grote roze dildo.

..

Kom maar eens kijken binnen in natte kutje van Summer Brielle. Stout tijgertje speelt met grote paal. Psycholoog misbruikt creampie huisvrouw tijdens praktijk. Mooi brunette met stijlvolle dildo laat strakke kutje spuiten. Kamermeisje serveert meer dan een ontbijt. Botergeile brunette met een onverzadigbaar gleufje. Ontmoeting in een park eindigt op z'n Russisch. Diep jong keeltje op de proef gesteld. Wat een lekker milf, deze brunette met goddelijke tieten. Knielen voor een grote Duitse lul.

Debbie White wil m rechtsreeks in haar kontje. Prachtige hangtietjes bekliederd met mannenpap. MILF zet haar billetjes in de olie. Dikke negerin geniet van een dikke donkere worst. Mama is een freak. Geile tiener brunette gaat even lekker zitten op een grote roze dildo. Populaire sexfilm tags Bekijk alle » » Aftrekken. Ik stond op en nam haar in mijn armen.

De tranen liepen over haar wangen. Jongen ik dacht dat ik dood ging dat ik zou stikken ik kreeg geen adem meer die dikke lul van je zat helemaal achter in mijn keel. Sorry ma, maar ik werd plotseling zo ontzettend geil dat ik me niet meer kon beheersen. Maar ik beloof je ik zal het niet weer doen.

Ik vergeef je als je me ook nog een keer echt lekker langzaam in mijn kut neukt, want ik had dan wel het gevoeld dat ik bijna stikte het was toch ook wel opwindend. En mijn kut denkt er blijkbaar ook zo over want die is heerlijk nat. Ik voel de kutsappen langs mijn dijen lopen. Inmiddels waren we op mijn bed beland.

Mijn moeder lag op haar rug de benen een beetje opgetrokken. Je hebt een heerlijk lichaam ma, geweldige tieten meer als een handvol en je kut mag er ook zijn. Dikke volle schaamlippen met natte glinsterende kutlippen, die uitnodigend open staan een heerlijke geile geschoren kut die vraagt om diep en langzaam geneukt te worden Ja jongen neuk mehhhhhh neuk mehhhhh ik wil je geile lul in mijn natte spleet voelen.

Je hebt een geweldige dikke lange lul, kom diep in mijhhhhhhhh. Mijn moeder spreidde haar opgetrokken benen zodat haar natte kwijlende kut zich voor mij opende ik schoof tussen haar opgetrokken dijen en duwde mijn paarse eikel in haar grotje.

Dieperrrrrrrr dieperrrrrrr kommm diehhiehhiehhhppphhh in mij kreunde mijn geile moeder terwijl ze haar heupen omhoog duwde. Ik trok mij wat terug om haar alleen mijn gloeiende eikel te laten voelen en mijn moeder nog geiler te maken. Heel langzaam duwde ik mij stijve pik in haar natte kut. Wat ben je heerlijk nat en glad ma. Jaahhh kom diep in mij ik voel je lul langzaam naar binnen gaan jouw dikke lul vult mij helemaal ik voel je lul tegen mijn baar-moeder stoten kom nog dieperrrrr.

Mij moeder trok haar benen op en duwde haar onderlichaam met kracht naar boven ik voelde hoe mijn ballen tegen haar kont sloegen Jaa ooohhhh heerlijk ik voel je geile lul helemaal en hartstikke diep in mijhhhhh Langzaam trok ik mijn lul weer terug ik voelde hoe de warme geile sappen van moeder mijn pik masseerden.

Ik liet mijn eikel in haar grotje en richtte mij iets op en begon aan haar tieten te zuigen. Ja jongen heerlijk zuig mijn tieten, auww auww auww Ik liet mij zakken en ramde mijn pik met volle kracht in de geile natte kut van mijn moeder. Jaaahhhhhh oooohhhh heeeeerlijk jaahhhh dieieiepphhhhhh in mijn kut. Tegelijk masseerde ik met een hand haar geweldige tieten terwijl ik heftig aan de andere begon te sabbelen. Mijn moeder was volledig van de kaart ze kreunde steunde en gilde ze wist niet meer wat ze deed ze zette haar nagels in mijn rug.

Ik was niet meer te houden ik barste van geilheid. Fel en wild begon ik mijn pik in haar kut op en neer te rammen, mijn lul stond op barsten, ik voelde dat ik ging spuiten.

Mahhhh ik kommmmm ik ga spuihhhuihhuihhtennnnnnn oooohhh jaaaa Jahhhh jongen spuit in mijn geile kut ik wil je warme zaad diep in mijn grotje Mijn moeder klemde haar benen om mijn heen en met een laatste felle stoot perste ik mijn zaad diep in geile neukspleet We bleven nat bezweet op elkaar liggen. Ma het was heerlijk, je neukt geweldig, Pa is een geluksvogel met zo’n geile teef.

Hij is misschien wel een geluksvogel, maar hij doet niet zoveel met dat geluk. Hij is een harde werker, maar een matig neuker. Ma, bij mij is het juist omgekeerd, ik houd niet van hard werken, maar heftig neuken daar krijg ik geen genoeg van. En voorlopig woon ik hier nog dus jij kunt daar gebruik van maken Je mag mijn kutje zo vaak vullen als je wilt.

Toen mijn moeder naar de douche liep zag ik, dat het geil uit haar lekkere kutje liep langs haar dijen Ma ik wil je ook nog een keer anaal pakken Ze draaide zich om en zei met een geile blik in haar ogen, afgesproken ik ben er klaar voor Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!! Douchen Met Mama - keer gelezen.
Erotische massage haarlemmermeer oma ontvangt prive


Even zag ze de ogen van de beide jongens over haar borsten glijden toen ze bukte en ze hun een behoorlijke diepe inkijk in haar topje gunde. Even voelde ze een kriebeling in haar buik toen ze de geile blikken van de jongens zag. Met een rood hoofd en stotterend begon Bart zijn verhaal te vertellen. Hij had ondanks hun afspraak om aan niemand iets te vertellen zijn mond voorbij gepraat.

Hij had trots het verhaal aan zijn vriend Rob verteld. Gaande weg het verhaal begon het tot Tanja door te dringen wat er was gebeurt. Met een boos gezicht hoorde ze het verhaal van Bart aan. Bart eindigde zijn verhaal dat Rob alles aan zijn moeder zou vertellen als hij niet mee mocht doen. Het voorstel drong langzaam door tot het op volle toeren draaiende brein van Tanja. Kwaad stond ze op "zijn jullie gek of zo" brieste ze. Woedend liep ze richting keuken, koortsachtig denkend wat een mogelijke uitweg uit dit dilemma zou zijn.

Langzaam koelde ze af, ze had eigenlijk geen keuze. Nadenkend roerde ze in de pannen. Het meest vervelende van het hele verhaal vond ze eigenlijk dat zij het initiatief kwijt was.

Tanja besloot Rob mee te laten doen zo had ze altijd een pik tot haar beschikking als ze wilde. Het zou gelijk de oplossing zijn niemand die het zou geloven dat een volwassen vrouw twee jonge jongens zou verleiden. Even trok er een glimlach over haar mooie gezicht. Gisteren had ze niemand en nu had ze twee jongens tot haar beschikking om zich te laten bevredigen. Ze schepte het eten in de schalen en liep naar binnen waar de jongens in afwachtende houding op de bak zaten.

Rob knikte ter bevestiging. Ze zag het gezicht van Bart opfleuren toen hij merkte dat ze niet meer boos was. Ze wees de beide jongen een plaats tegenover haar aan.

Bewust bukte ze diep over de tafel heen om het eten bij de jongens op het bord te scheppen. De beide jongens keken even naar elkaar met een blik van dit zit wel goed. Het eten werd met smaak gegeten. De beide jongens zaten wat zenuwachtig heen en weer te schuiven op wat komen zou.

Tanja begreep dat zij het initiatief moest nemen wilde ze het spel op gang krijgen. Tanja ruimde de tafel af en schonk voor alle drie nog een glas wijn in. Even verdween ze naar haar kamer om terug te komen met een videoband die ze in de recorder schoof. Gewapend met een afstandsbediening nam ze plaats in haar stoel. Afwachtend keken de jongens naar de tv nieuwsgierig wat zich zou afspelen. Tanja had een behoorlijk stevige porno film gepakt. Gespannen keek ze naar de reacties van de beide jongens.

Ze zal een steeds duidelijkere aftekening in hun broek ontstaan naarmate de film vorderde. Het enthousiaste geknik tegen over haar deed haar glimlachen. Ze wilde vanavond volledig bevredigd worden, nu ze de knoop had door gehakt wilde ze genieten ook.

De beide jongens kwamen dicht tegen haar aanstaan. Ze voelde vier handen over haar lichaam heen glijden. Ze voelde een hand tussen haar benen verdwijnen en onderzoekend over haar slipje heen glijden. Kreunend drukte ze haar kruis tegen de warme hand aan. De hand verdween uit haar kruis om plaats te maken voor een andere hand.

De rits van haar rokje werd omhoog geschoven en gleed van haar heupen op de grond. De rest van de kleding volgde in een rap tempo. Tevreden kijkend lag Tanja op het grote bed naar de stram staande lullen te kijken.

Die van Rob mocht er best wezen dacht ze hij was dunner dan die van Bart maar wel veel langer dacht ze verlekkerd. De twee jongens kropen op het bed naast Tanja. Hunkerend sloten de beide jongens hun mond om haar tepels.

Gelukzalig liet zij haar handen door het haar van de jongens glijden. Resoluut drukte ze het hoofd van Rob naar haar kutje toe. Rob begreep de bedoeling, hij moest dat gene doen wat hij op de film had gezien. Even aarzelde hij toen hij naar het van het vocht glinsterende poesje keek. Toen overwon hij zijn schroom, gulzig likte hij met zijn tong over de opgezwollen schaamlipjes. Wat hij proefde beviel hem wel zijn weerzin verdween als sneeuw voor de zon. Een schok van genot trok door haar lichaam heen, toen ze de hete tong van de jongen langs haar kut voelde glijden.

Met haar linkerhand drukte ze het hoofd van Rob stevig in haar kruis terwijl ze Bart naar zich toe trok. Tanja boog haar hoofd naar de jongen toe en hapte voor het eerst in haar leven de stijve lul naar binnen.

Zo als ze zich nu voelde vond ze alles best. Bart wist niet wat hem overkwam, kreunend voelde hij haar tong om zijn eikel heen kronkelen. Tanja voelde haar eerste orgasme aankomen schokkend met haar heupen overweldigde het orgasme haar volkomen. Met een nat gezicht kwam Rob naar boven. De jongens wisselde van plaats Bart drukte zijn dikke lul tegen haar natte opgezwollen kutje aan.

Langzaam van het moment genietend liet hij zijn lul in haar krappe kutje glijden. Tanja voelde de lul steeds verder in zich weg zakken terwijl ze de lul van Rob kreunend in haar mond nam. Rustig alsof hij het al honderden keren had gedaan bewoog Bart zijn lul in en uit haar kut. Iedere stoot die hij maakte raakte haar diep in haar buik. Ze had het gevoel dat ze gek van het genot werd.

Kreunend zoog ze op Rob zijn lul. Met haar hand pakte ze zijn zak beet en kneedde hem zacht. Aan de reacties van Rob merkte ze dat hij ging klaarkomen. Nog nooit had ze een man gepijpt laat staan dat hij in haar mond was klaargekomen. Tanja zoog fanatiek door ze wilde alles proberen ook dit.

Met een gil kwam Rob klaar straal na straal spoot hij diep in haar keel. Het was voor Tanja onmogelijk om de enorme hoeveelheid zaad te verwerken, een straal sperma liep uit haar mondhoek op de kussen. Rob rolde zich om en keek hoe zijn vriend die geile vrouw neukte.

Bart begon ongecontroleerd en hard in de opengesperde kut te rammen. Een hard gekreun kondigde het orgasme van Tanja aan. Gillend kwam ze die avond voor de tweede maal klaar. Bart dacht dat hij gek werd toen Tanja klaarkwam.

Haar kut kneep hard in zijn lul in een alles overweldigende omhelzing. Met een kreet spoot hij die avond voor de eerste keer haar kut met kracht vol. Uitgeput rolde hij van haar af. Tevreden keek Tanja naar de twee jongens zie naast haar lagen tevreden sloot ze een moment de ogen. Zoekend gleed haar hand om de twee pikken van de jongens heen. Ze hadden nog niets aan hun stijfheid verloren dacht ze gelukzalig.

Verlekkerd begon ze aan de beide stelen te trekken. De jongens rolden zich op haar zij en streelde haar heet tussen haar benen. Ze voelde het geil dat Bart diep in haar had gespoten door haar bilnaad heen op het bed druipen. Om en om voelde ze dat een vinger haar opgezwollen klitje raakte. Tanja voelde dat het op deze manier niet lang meer zou duren eer ze weer klaar zou komen. Heet rolde ze zich op Bart en pakte zijn lul beet. Langzaam liet ze zijn lul door haar spleet glijden tot hij tegen haar opening zat.

Langzaam liet ze zich op de harde lul zakken. Kreunend wipte Tanja op de jonge lul heen en weer, de aanwezigheid van Rob was ze even vergeten.

Bart keek geil naar de tieten van de rijpe vrouw, die in het ritme van haar stoten heet op en neer wipte. Tanja liet zich heet voorover vallen, en drukte terwijl ze heet haar kontje om de lul heen draaide, haar tieten stevig tegen zijn borstkast. Rob had het niet meer van wat hij zag met zijn keiharde lul in zijn hand dacht hij een moment aan de film van vanavond terug. Tanja die op het punt stond om klaar te komen merkte niet dat Rob achter haar had plaats genomen.

Even huiverde ze toen ze het harde vlees tegen haar kontje aan voelde. Eer Tanja zich realiseerde wat hij ging doen voelde ze de eikel van zijn lul haar kontje binnen dringen. Met een kreet van pijn voelde ze hem haar maagdelijke kontje binnendringen. Ze lag vast gepind op de beide jongens en zag geen kans om zich los te worstelen.

Centimeter voor centimeter voelde ze de lul van Rob in haar kontje verdwijnen. De pijn die de penetratie veroorzaakte zakte langzaam weg en maakte plaats voor een nieuw gevoel. Kreunend van genot onderging Tanja de marteling. Bart tilde haar iets los van zijn benen zodat hij ruimte had op in en uit haar te stoten.

De twee lullen die diep in haar zaten bewogen om en om in en uit haar. De lange dunne lul van Rob zat tot aan zijn ballen diep in haar kontje. Tanja voelde het orgasme op een ongelofelijke manier over zich heen vallen.

Een moment werd het zwart voor haar ogen toen het meervoudige orgasme doorzette. Wild pompte de jongens in haar. Ze voelde de twee jongen tegelijkertijd haar volspuiten het zaad spoot met kracht in haar kontje en kutje. Uitgeput vielen de drie mensen naast elkaar op het bed. Voldaan lag ze op het grote bed en keek naar de uitgebluste jongens.

Het brandende gevoel in haar kontje en gekneusde kutje vertelde haar dat ze volledig was uitgewoond. Dit was niet verkeerd vond ze met wat meer lessen, zou ze twee perfecte minnaars krijgen. De beide knullen trokken snel hun kleding aan en gaven Tanja een zoen toen ze naar huis vertrokken. Van de terug getrokken Tanja was niets meer over. Het avontuur met de beide jongen had haar honger naar nieuwe ervaringen alleen maar aangewakkerd. Ze was 39 en begon nu pas de echte geneugte van seks te ontdekken.

Geil lag ze na te denken wat haar volgende zet zou zijn in dit avontuur. Als ze had geweten wat haar nog te wachten stond had ze niet gewacht op de volgende zet van de jongens maar zelf op onderzoek uit gegaan.

Een paar dagen later drukte Sanne de moeder van Bart boos op de bel bij Tanja. Tanja opende de deur en liet de boze vrouw binnen. Het verbaasde gezicht van Tanja sprak boekdelen.

Sanne kalmeerde wat en nam plaats op de bank. Hortend en stotend kwam het hele verhaal eruit. In zijn droom had Bart liggen praten, en eigenlijk het hele verhaal vertelt, zonder dat hij wist dat zijn moeder in de kamer was. Vragend keek Sanne haar aan voor een antwoord te krijgen. Tanja wist niet goed wat ze er mee aan moest. Iedere smoes die ze wist te verzinnen werd door Sanne ontzenuwd als niet waar. De bel redde haar van een soort bekentenis. Tanja opende de deur voor Rob die zomers gekleed aan de deur stond.

Hij gaf haar eer ze hem kon tegenhouden een vluchtige kus en liep de huiskamer in. Een beetje verbaast keek hij Sanne aan "Oh hallo Sanne" groette hij haar vriendelijk. Hij nam haar eens goed op zo als altijd zag ze er heerlijk uit.

Haar lange wilde rode haren zwierde wild in het rond. Haar niet te grote stevige borsten stonden in perfecte verhouding met haar lange volle benen, die duidelijk zichtbaar onder haar korte rokje vandaan kwamen.

Tanja liep richting keuken om koffie te zetten. Sanne zag haar kans schoon als Bart inderdaad iets had met Tanja dan zou hij het wel weten. Hij durfde haar insinuatie niet te ontkennen. Rob kreeg een rood hoofd en stotterde wat. Mooi brunette met stijlvolle dildo laat strakke kutje spuiten.

Kamermeisje serveert meer dan een ontbijt. Botergeile brunette met een onverzadigbaar gleufje. Ontmoeting in een park eindigt op z'n Russisch. Diep jong keeltje op de proef gesteld. Wat een lekker milf, deze brunette met goddelijke tieten. Knielen voor een grote Duitse lul.

Debbie White wil m rechtsreeks in haar kontje. Prachtige hangtietjes bekliederd met mannenpap. MILF zet haar billetjes in de olie. Dikke negerin geniet van een dikke donkere worst. Je bent veel geiler en wellustiger dan je je voor doet.

Je hebt geluk ik ben ook geil dus kun je nu in werkelijkheid meemaken waar je anders alleen van droomt en over leest. Mijn moeder zei niets meer. Ze bleef stil staan ze zuchtte alleen maar. Ik bleef tegen haar aanrijden en masseerde haar borsten. Langzaam ontdooide ze en ontspande ze zich. Hhhhmmmmm ja dit is wel lekkerder dan lezen. Ik stak mijn hand aan de voorkant onder haar rok en liet hem in haar slip je glijden.

Hm ma je bent geschoren voel ik. Heb je het harige verleden achter je gelaten? Ja dat zie ik bij alle vrouwen op de sites die ik bezoek. Ik voelde haar klitje. Ze reageerde als door een bij gestoken en duwde haar kont hard achteruit.

Jaahhhh dat is lekker masseer mehhhhh. Ik begon stevig over haar klitje te wrijven en ik voelde hoe haar kut warm en vochtig werd. Is het lekker Ma? Je jongen heerlijk, ga door ik kom zo oohh wat is dat lekker. Mijn moeder hing ontspannen voorover terwijl ik haar klitje masseerde en toen plotseling voelde ik hoe haar kutje verkrampte en samen trok.

Oooohhh jaaahhhh ik kommm ik kommmmm. Ze duwde haar kont wild naar achter, ze kreunde en steunde jaah heerlijk dat was lekker oohhh ja dat was lekker. Ik voelde de warme sappen uit haar kut lopen.

Ma wat ben je nat ongelooflijk, volgens mij ben je hartstikke geil en moet je een stevige beurt hebben. Ik was verbaasd over het snelle orgasme van mijn moeder, maar ik genoot er wel van. Oohh jongen wat is het lang geleden dat ik klaar gekomen ben. En ik ben af en toe zo geil. Ik vinger me dan suf, maar als jij het doet is het vele malen lekkerder. Ga je me neuken. Maar wel van achteren. Ik moet er nog aan wennen dat ik door jou, mijn zoon, geneukt word, ik wil je gezicht nog niet zien, maar je heerlijke pik wel voelen.

Ja heerlijk ma ik heb een geweldige stijve en ik ben ook ontzettende geil, want de sexafspraken waar in vanavond op had gerekend gingen niet door. Ik bleef achter mijn moeder staan terwijl ik mij uitkleedde en haar hielp met het ontdoen van haar kleding.

Even later stond ze in volle glorie voor me. Vooral haar geweldige borsten maakten mij erg geil. Ik zoog aan haar tepels die gelijk recht op gingen staan. Oh jongen dat is lekker zacht zuigen dat doet me denken aan vroeger toen je klein was.

Als je zoog kreeg ik altijd kriebels in mijn onderbuik en dat gevoel heb ik nu weer, maar heftiger. Ze nam mijn stijve lul in haar handen. Oohh jongen wat een heerlijk pik. Groot stijf en hard en wat een heerlijke paarse eikel. Ik heb er wel eens van gedroomd. Mijn laatste herinnering aan jou jongeheer was in je tienertijd en toen vond ik hem al geweldig maar hij alleen nog maar groter en dikker geworden.

Mijn moeder nam de eikel in haar mond en masseerde mijn ballen. Ik bukte mij en liet mijn hand tussen haar benen glijden. Ik voelde haar natte kut.