Geile pruim wiebelende tieten

geile pruim wiebelende tieten

Voorzichtig neemt ze de stijve jongeheer intens in haar smoel en kokhalst Tussen je tieten Het meiske laat haar bloemkolen en blote achterste zien De hoerige lilliputter sekst de volslanke zwarte Haar aantrekkelijke goedgevuld figuur borsten wil ze graag even showen Zijn levenspartner wilt een prive video van haar melk spuitende tieten Hij spuit de tetten van zijn wederhelft vol en filmt het prive De grootste voorbumpers ooit! Zo de kertsboom staat tijd voor kerstsex een geile blowjob Een negerlul die ik zuig en waardoor ik gepaald word voor mijn prive clip Voor de webcam showt ze haar bbw voorbumpers en penetreert de nep lul Voor deze absurd fatsige bloemkolen is je scherm gewoon niet dik genoeg Een teelvocht gangbang in de buitenlucht Ik geniet van de koele rust in de kraakheldere toiletruimte waar de herinnering aan de dure parfums van mijn medewerksters, die, net als ik, goed betaald worden en het zich dus kunnen veroorloven, nog rondwaart.

Waarom weet ik niet, maar de gedachte aan parfums roept associaties op met de winkel waar ik het donkergrijze zijden mantelpakje wat ik vandaag draag heb gekocht. En dat, op zijn beurt, laat me denken dat dat pakje een goede aankoop was. Beide delen ervan, het colbertje en de rok, zijn perfect gesneden en laten mijn voluptueuze figuur goed uitkomen, zonder ordinair te zijn.

De rok is strak en ik had daarnet moeite om hem over mijn volle bips omhoog te trekken. Daaraan denkend word ik me bewust van mijn lichaam. Ik voel hoe mijn billen zich pletten op de toiletbril en hoe de binnenkanten van mijn dijen elkaar raken.

In gedachten zie ik voor me hoe mijn schaamlippen vanonder tussen mijn dijen uitsteken. Ik spreid mijn benen en laat mijn rechterhand ertussen glijden. Ik geef kleine klapjes op mijn dikke vulva en voel hoe de binnenste schaamlippen zich openvouwen. Ik moet nu vreselijk plassen en terwijl ik mijn linkerhand op mijn buikje leg en zacht druk, spreid ik met twee vingers mijn kutlippen en laat het met een hard ruisende straal lopen. Ik zou mijn dik struilende kut willen zien, maar weet dat dat, sinds mijn vijftiende, niet meer gaat.

Ik heb een grote boezem en kan er, zelfs als ik me voorover buig, niet over heen kijken. Ik ben nu geil geworden en besluit de stad in te gaan om te kijken of er iets te beleven valt. Ik heb bij vorige gelegenheden veel spannends meegemaakt en de gedachte daaraan windt me op, terwijl tegelijkertijd een zekere spanning voel. De halve nervositeit maakt dat ik plotseling vreselijk moet poepen. Ik span de spieren in mijn harde buikje en voel hoe mijn sluitspier naar buiten stulpt.

Na een paar keer hard drukken, laat ik een paar korte scheetjes, en terwijl nog een paar laatste restjes plas uit mijn kut spuiten, voel ik hoe een dikke drol uit mijn endeldarm naar buiten glijdt. Het is een lange en ik moet een paar keer zacht nadrukken om de hele lengte ervan, zonder af hem te knijpen, in de toiletpot te deponeren. Een fluwelen, niet onaangename, stank vult de toiletruimte, terwijl ik eerst mijn gatje afveeg en daarna, met een nieuw stukje papier, mijn natte vagina droog.

Voordat ik opsta, trek ik mijn slip over mijn schoenen en doe hem in mijn handtas. Daarna knoop ik het colbertje van mijn mantel pak los, trek het uit, en open, met enige moeite, de gespannen staande knoopjes van mijn blouse. Naar beneden kijkend zie ik hoe mijn grote borsten in een beige, half-cup bh rusten. Ik zie de lange gleuf tussen mijn bollen en de bovenste helft van mijn bruine tepelschijven, die de lage cups niet kunnen bedekken. Ik word altijd heel geil als ik naar mijn tieten kijk.

En niet alleen maar omdat ik er mijn geld uitgeef, vermoed ik. Toen ik er voor de eerste keer kwam, toen ik 18 was en nog een beetje verlegen, wist ik al dat de service, zoals geadverteerd, erg persoonlijk was.

Ze keek kritisch naar mijn borsten , die van boven en opzij uit een al wat oudere, veelgewassen bh puilden. Ik reikte met beide handen naar achteren en haakte me los. In de spiegel, zag ik hoe mijn borsten zwaar uit de cups vielen en zich, lichtjes heen en weer zwaaiend in hun normale, lang puntige vorm tot rust kwamen.

Vrijwel onmiddellijk stroomde het bloed in mijn eerder afgeknepen tepelhoven, die weldra, zo groot en bol als halve sinaasappels en donkerbruin, aan het eind van mijn lang glooiende, dikke, peervormige tieten, licht naar boven wezen. Ze stapte dichterbij, legde een hand onder een borst en woog hem. U heeft grotere cups en een kleinere maat nodig. En we moeten in uw geval erg letten op de lengte van cups. De exemplaren die u heeft uitgezocht zullen niet voldoen. En inderdaad, twee van de drie , allebei 36F, pasten perfect.

Het toch dunne materiaal omvatte mijn uiers, zacht maar stevig, tilde ze op en liet ze hun langgerekte vorm behouden, met voorin genoeg ruimte voor mijn bolle tepelhoven en lange, dikke tepels. Een zesde nieuwe, platform, bh had ik aan gelaten en ik genoot onder het lopen van het vrije gevoel van mijn nu stevig wiebelende borsten en van mijn tepels die di kpriemend onder mijn T-shirt te zien waren.

Ik open de deur van het toilet en ga voor de spiegel staan. Ik weet dat ik niet gestoord zal worden, want de vrouwelijke collegaatjes zijn tegen deze tijd echt wel naar huis. Ik trek mijn blouse uit en haak mijn bh los. Ik weet dat mijn borsten nog groter zijn dan toen ik 18 was, hoewel ze iets meer hangen. De tepelhoven zijn nog breder en pukkeliger geworden en liggen in een grote boog rond de punten.

Ik leg mijn armen onder de tieten en til ze op. Mijn vette tepels reageren direct en strekken zich uit. De uiteinden ervan zijn breder dan de aanzet, wat ze een geil effect geeft. Het schaamhaar is bruin, dicht krullend en spreid zich breed tot 10 cm onder mijn navel. Als ik mijn rok weer naar beneden trek, zie ik dat het haar zich duidelijk aftekent onder de dunne zijden stof.

Ik stop mijn blouse en mijn bh in mijn tasje, trek mijn colbertje aan en knoop het met moeite dicht. Ik reik in mijn decolleté en til mijn tieten in de goed gemodelleerde coupenaden. De nu strakgespannen zijde kan mijn zware borsten nauwelijks in bedwang houden. Ik loop op straat in de richting van een goed café dat ik ken.

Het is zonnig en er zijn veel mensen op de been. Terwijl ik loop, voel ik mijn borsten stevig schudden, op en neer en heen en weer, bij elke stap die ik doe. Mijn tepels zwellen en priemen hard naar voren. De meeste mannen kijken naar me. Het is een lelijke man, maar ik word er toch geil van. Ik zit op het terrasje van het café en geniet van het kijken naar de variatie van langslopende mensen.

Op een gegeven moment gaat er een man aan het tafeltje tegenover me zitten. Ik ken hem van gezicht, maar heb nog nooit met hem gesproken. Hij ziet er leuk uit, met een goed zittend pak aan en een gebruind, gladgeschoren gezicht.

Terwijl hij gaat zitten, kan ik niet nalaten op te merken dat hij een grote bobbel in zijn toch ruime broek heeft. Hij trekt kort zijn broekspijpen op om er geen kniesporen te maken en licht met een vlugge beweging de inhoud van zijn gulp op zijn nu gekruiste benen.

Erotische massage drenthe vrouw zoekt man se

Kom maar eens mee. Waarom fluistert ze nou? Toen werd het haar duidelijk. De bikini's die daar hingen waren beslist niet zomaar voor de verkoop geschikt! Ze zag van alles in alle kleuren en soorten. Haar oog viel op een felle gele. Ze pakte het uit het rek.

De bikini was gemaakt van een stretchstof met leuke glittertjes op de plaats! Nanette zocht naar een paskamer en zag een gordijn hangen.

Ze duwde het opzij. Er stond een krukje en een grote spiegel zat tegen de muur. Ze sloot het gordijn achter haar en hing de bikini aan een haak. Met snelle bewegingen trok ze haar kleren uit en pakte de bikini van de hanger. Het is wel erg klein, dacht ze. Als ik dat maar aankrijg! Maar doordat de stof meerekte kreeg ze het gemakkelijk aan. Toen ze alle plooitjes in de stof had glad gestreken bekeek ze zichzelf in de spiegel. Daar stond ze van top tot teen in een zeer sexy bikini. De glinsterdingetjes zaten precies rond haar tepels.

Op het broekje werd haar venusheuvel nog eens extra geaccentueerd. Ze schrok toen het gordijn bewoog. Plots stak de verkoopster haar hoofd tussen het gordijn. Sanne voelde haar ogen branden op haar lichaam. De verkoopster kwam naast haar staan en keek in de spiegel.

Sanne voelde iets kouds tegen haar rug. Ze pakte de kleren van Sanne en ging op het krukje zitten. Het was duidelijk dat ze wel even wou wachten totdat Sanne de bikini uit had. Sanne voelde haar niet zo prettig. Ze zag dat de verkoopster haar nog steeds helemaal in haar opnam. Sanne was het met haar eens zoals ze daar zat. Toen trok ze haar bikini! Terwijl ze het minuscuul broekje over haar dijen schoof voelde ze ploteling de hand van de verkoopster op haar billen.

Sanne stond als versteend. Ze zag in de spiegel hoe de verkoopster haar rok opzij deed en een vinger in haar slipje schoof. Sanne begreep wat er gaande was. Die verkoopster is lesbisch en wil met mij aan de gang! Daar had ze absoluut geen zin in en bekeek de situatie.

Aan haar kleren kon ze niet komen, want die had de verkoopster stevig vast en naakt over straat rennen vond ze te ver gaan. Wat moet ik nu? De verkoopster was inmiddels zo geil geworden, dat ze haar slipje op haar enkels had geschoven.

Sanne zag haar klit paars boven haar schaamlippen steken. Toen stond ze op, schoof de kruk naar de andere hoek. Ze zette haar benen aan beide kanten van de sp! Sanne keek recht in haar natte grot. Sanne wist dat er niets anders opzat. Ze knielde voor de open kut en begon te likken. Als meisje wist ze precies waar en hoe ze de kut van de geile verkoopster moest bewerken.

Ze likte de spleet helemaal uit waarbij ze met haar neus regelmatig de klit aanraakte. Toen zag ze de hanger van de bikini aan de haak. Het had een vorm als een lang gerekte V met afgeronde uiteinden.

Voor Sanne was het niet vreemd om verschillende voorwerpen in haar kut te stoppen. Snel stond ze op, pakte de hanger en voordat de verkoopster het in de gaten had, drukte Nanette het ding tegen tegen de natte kut. Met een krachtige stoot ramde ze de klerenhanger naar binnen. Sanne begon te pompen en draaide de hanger in het rond.

Het kutsap vloeide uit de spleet. Nadat Sanne nog een paar keer flink de hanger had bewogen begon de verkoopster wild te schokken. Wel een minuut hield het schokken aan. Sanne hield op met pompen en stond snel op. Ze trok snel haar kleren aan, stopte de bikini tussen de band van de broek en rende het hokje uit.

De verkoopster zat op de kruk met de hanger nog in haar kut. Ze opende haar ogen en zag dat Sanne weg was. Ze rende naar haar fiets, sprong erop en reed zo snel als ze kon de stad uit. Uitgeput kwam ze bij het zwembad aan. Ze stapte af en kon met moeite op haar benen blijven staan. Ze drukte de fiets in de stalling en zette hem op slot. Verderop stond een muurtje en daar moest ze even op zitten.

Na een paar minuten voelde zich al wat beter en besloot om het zwembad in te gaan. Het was niet druk zodat ze al gauw een kleedhokje had gevonden. Nadat ze de deur op slot had gedaan plofte ze op de harde houten bank. Een glimlach kwam om haar mond toen ze terug dacht aan die verkoopster met die hanger in haar kut. Zelf heb ik nog niet zo'n ding in me gestoken, dacht ze.

Wie weet doe ik het ook nog wel een keer. Ze ging staan, stroopte de legging van haar af en trok het bikinibroekje aan. Nadat ze ook het topje aangetrokken had, opende ze de deur en liep richting bad. Plots hoorde ze twee jongens praten. Nanette stopte bij een deurtje en luisterde. Nanette zakte een beetje naar beneden en zag twee paar behaarde benen die tegenover elkaar stonden. Op hetzelfde moment zag ze een groene zwembroek op de enkels zakken van een van de twee jongens.

Op de tegels van de vloer zag ze de schaduwen van de jongens. Diegene die het verst van haar afstond, die met de zwembroek op zijn enkels, zag ze duidelijk. De ander had zijn hand om de zak van hem en streelde die. Degene met de zwemslip nog aan had hierin een enorme bobbel waarbij zijn eikel er bijna langs de zijkant uit wilde springen. In de vloer zag ze een lul langzaam overeind komen. Ineens viel bij de ander ook de zwembroek op de enkels.

Nanette schrok daar een beetje van en schoot achterover tegen de muur. Eventjes bleef ze daar stil zitten maar doordat de jongens niets hadden gemerkt schoof ze weer langzaam naar het hokje. Inmiddels zag ze dat de benen achter elkaar stonde! Ze kon nu net onder het deurtje door kijken. Daar zag ze de behaarde kont van de achterste jongen. Zijn ballen kwamen net onder zijn spleet uit. De jongen deed een stap achteruit en in de vloer zag Nanette dat hij zijn pik insmeerde. Best wel een grote, dacht ze.

Toen stapte de jongen weer naar voren. Nanette keek nu wat verder onder de deur door. De voorste jongen boog wat naar voren en Nanette zag dat de achterste jongen zijn lul in de spleet drukte.

Zijn billen werden uit elkaar getrokken en de dikke eikel werd tegen het poepgaatje gezet. Van de voorste jongen kwam zijn lul omhoog. Nanette zag dat de achterste de lul vastpakte en langzaam begon te trekken. De achterste pompte nu wat sneller en begon waar te hijgen. Nanette zag zijn kont spannen en aan het laatste stukje van zijn lul te zien was hij de kont van zijn maat aan het volspuiten. De achterste jongen begon harder aan de pik te trekken.

Plots zag Nanette dikke klodders geil op de muur spuiten en naar beneden druipen. De achterste jongen haalde snel zijn staaf uit de kont en draaide de voorste om.

Hij duwde hem op het bankje en begon zijn lul te likken die bleef spuiten. Een druppel zaad kwam op zijn hand en hij zoog die op. Totdat hij zeker wist dat er niets meer uit die pik kwam ging hij weer staan. Deze opende zijn mond en zoog gewillig de pik naar binnen.

Met zijn hand omklemde hij de zak en met zijn andere hand ging hij door de bilspleet. Nanette zag dat hij het gaatje aan het zoeken was. De voorste knaap pijpte zo hard hij kon. De achterste begon te kreunen en een vinger werd in zijn kont gestopt. Nanette zag de vinger snel in en uit zijn kont gaan. De ander begon ook te grommen en ze zag wat sperma uit zijn mond komen. Nanette voelde dat geweldige gevoel in haar opkomen en ze wist dat haar kutje nat werd. Niet omdat ze twee homo's bezig zag, maar omdat ze ook wel weer een dikke lul in haar mond wilde hebben.

Ze had genoeg gezien, vond ze en sloop stilletjes weg. Onder het lopen voelde ze dat haar broekje nat was. Gelukkig was dat niet goed te zien. Haar stijve tepels echter wel. Die priemde door het dunne stof en door die versierseltjes werd het nog duidelijker. Snel liep ze op het bad toe en nam gelijk een duik in het frisse water. Na een paar banen gezwommen te hebben werd ze opgeschrikt door een luide kreet. Boven haar zag ze een lichaam over haar heen het water in duiken.

Snel pakte ze de reling vast en keek welke klootzak dat was. Ze zag een eindje verder een hoofd bovenkomen en toen die zich omdraaide zag Nanette dat het een van die homo's was. Nanette begon een beetje koud te worden en ging het bad uit.

Ze wilde zichzelf verwarmen en liep naar de badmeester om een sleutel te halen van de zonnebankhokjes. Nadat ze het laatste hokje ingegaan was deed ze de deur op slot. Ze stelde de klok in op 20 minuten en de bank ging aan.

Snel ging ze op het glas liggen. Ze hield haar bikinibroekje aan, maar het topje ging uit. Ze vond het speelser staan als ze een witte band om haar billen en dijen had, dan kwam haar donkerblond! Al snel werd ze loom van de warmte en doezelde in. Haar droom ging over de twee paarden die naast haar huis in de wei stonden. Al vaak had ze gezien dat die beesten met een grote lange lul door de wei renden.

Het waren hengsten wist ze, die gebruikt werden om merries te dekken. Meestal werden de dieren opgehaald om bij de boerderij hun werk te doen, maar vorige week gebeurde dat in de wei zelf.

Nanette was uit school gekomen en zag dat uit een vrachtwagen een paard geladen werd. Snel ging ze naar haar kamer die over de wei uitkeek. Ze had haar verrekijker uit de kast gepakt en was voor het raam op het bed gaan zitten. Door die verrekijker had ze gezien dat een hengst zijn lul al had uitgestoken.

Een enorme dikke slang bungelde onder zijn buik. Volgens haar was die wel 60 centimeter lang en 8 centimeter dik. De merrie werd los gelaten en draafde door de wei met die hengst achter haar aan. Zijn enorme slang sloeg tegen zijn benen, maar dat scheen hem niet te deren.

Uiteindelijk stopte de merrie precies onder het raam van Nanette. De verrekijker had ze nu eigenlijk niet meer nodig, maar ze bleef erdoor kijken. De hengst kwam ging achter de merrie staan, rook even onder haar staart en steigerde toen op haar.

Doordat die slang zo lang was hielp de boer hem in de kut van de merrie. Nanette zag die gigantische dikke paal alsof die vlak voor haar gezicht hing. De aderen waren duidelijk te zien. De eikel zag eruit als de neus van een varken maar! Ze zag hoe de boer de staaf voor de grote spleet van de merrie hield.

Toen drukte hij op de kont van de hengst en de paal schoof erin. Nanette wist niet wat ze zag. De hengst ging wild tekeer en na een paar forse stoten schoof hij van de merrie af. Door de verrekijker zag Nanette het geil uit de grote kut lopen.

De lul werd langzaam kleiner. Nat was ze behoorlijk, het kutvocht was zelfs te zien als een donkere plek op haar strakke spijkerbroek. Snel trok ze de broek uit, haar slipje was doordrenkt en viel met een doffe klap op de grond. Het schuim zat erop. Snel liep Nanette naar haar kast en pakte een dikke kaars. Vervolgens ging ze op een grote stoel zitten en spreidde haar benen zover mogelijk uiteen.

Ze ramde de kaars zo diep mogelijk in haar kut en draaide haar klit tussen de vingers. Ze liet de kaars los en deze schoof uit haar natte grot en viel op de grond. Nanette bleef nog even zo hangen, toen stond ze op, pakte het doordrenkte slipje en liep naar de badkamer. Plots werd ze wakker. De zoemer van de zonnebank was af gegaan en het warme licht was uit. De hemel ging langzaam naar boven. Ze was nat van het zweet.

Automatisch ging haar hand tussen haar benen en ze voelde de natte plek in het broekje. Ze stond op en liep naar de deur, zette die op een klein kiertje en keek het zwembad in. Vlak voor haar zat een oude man op het muurtje. Nanette schatte hem op zo'n 50 jaar. Zijn haar was grijs en hij was behoorlijk dik. Zijn buik hing half tussen zijn benen.

Ze zag aan de zijkant de banden van zijn zwembroek, meer kon ze niet zien. Wat een vette, dacht ze. Ze keek verder maar zag niemand. Geil was ze zeker. Ze deed de deur verder open en ging wulps uitdagend in de opening staan. Toen keek de man op en zag haar staan. Verschrikt stond hij op en keek om zich heen. Hij keek weer naar Nanette.

Ze wenkte hem en wreef daarbij over haar borsten. Hij keek weer naar zijn vrouw. Zijn vrouw wuifde terug ten teken dat dat goed was. Snel verdween Nanette het hok in.

Ze zag nog net dat de dikke man op haar afkwam. Hij was echt dik. Zijn hele lijf zwabberde bij elke beweging. Nanette kreeg ineens afkeer van hem. De man kwam op haar toe. Wat kan mij het schelen, dacht ze, een lul is een lul. Ze draaide voor hem in het rond en zei 'zou je wel eens zo'n lekkere griet willen pakken? Dat is toch veel beter dan je eigen vrouw? Hij dwong haar op haar knieen en leunde ach! Nanette zag een grote bobbel in zijn broek komen.

Behendig stak ze haar vingers om de broeksband en trok het naar beneden. Zijn lul floepte eruit en stak vervaarlijk tegen zijn buik. Doordat de eikel onder zijn buik bleef steken leek zijn lul net op een handvat. Daardoor kon Nanette niet goed zien hoe groot hij was. De man pakte zijn buik en tilde hem op, zijn pik schoot rechtop en hij liet zijn buik weer zakken. Door het gewicht van de buik werd zijn lul ver naar voren geduwd.

Nanette begon te blozen. Zo leek zijn lul wel net zo lang als die van die hengst van vorige week. En dik was hij zeker!

De man schoof het vel verder naar achteren. De grote paarse eikel werd volledig zichtbaar. De man begon zichzelf langzaam af te trekken. Voor haar mond zag ze de lul staan. Ze opende haar mond en probeerde de lul met haar lippen te omvatten. Die eikel was zo groot dat het erop leek alsof ze een Big-Mac wou opeten. Langzaam liet ze de lul in haar mond glijden. De man kreunde wellustig en sloot zijn hand weer om zijn staaf. Hij kneep zo hard in zijn paal dat de aderen opzwollen. De eikel werd daardoor nog groter en Nanette moest haar hele hoofd bewegen om hem te pijpen.

De man trok harder aan zijn lul. Zijn vingers sloegen tegen Nanette's mond. Toen keek ze omhoog en zag tegen de grote buik aan. Het gezicht van de man kon ze niet eens zien. Nanette's mond begon pijnlijk te worden van de hand van de man. Ze tikte hem op de arm en de man hield op met trekken. Hij haalde zijn hand weg en Nanette begon met haar eigen hand hem af te rukken met nog steeds de eikel in haar mond. Ze voelde aan zijn ballen en merkte dat die begonnen te trekken.

Nou zal hij zo wel komen, dacht ze en het duurde inderdaad niet lang of ze voelde het in zijn lul borrelen. Snel slikte ze de lading door, maar het was teveel! Ze kon niet alles in haar mond houden en het geil droop over haar tieten. Ze liet de lul uit haar mond glippen en stond op.

Het zaad druipte langs haar buik, over haar gele slipje en langs haar benen. De man zat met een rood hoofd tegen de muur. Zijn lul zakte iets maar bleef nog behoorlijk staan. Nanette bekeek hem eens goed. Het was best een mooie gevormde pik, vond ze. De eikel stond als een bolhoed op de paal. Nanette voelde haar klit harder worden. Snel trok ze haar broekje uit en wierp het in een hoek. Ze draaide zich om en stak geil haar kont naar de man uit.

Hij opende zijn ogen en pakte haar billen vast. Hij trok haar naar zich toe en likte met zijn tong door haar bilspleet. Hij beroerde haar kontgaatje en stak zijn tong diep in haar.

Zijn handen wreven over haar benen. Plots tilde hij haar op en zette haar op zijn dikke buik. Zijn lul stak tussen ha! Een dikke druppel zaad kwam uit zijn spleetje. Nanette wreef het uit over zijn eikel. Hij duwde Nanette omhoog en stuurde met zijn hand zijn lul tegen haar kutlippen. Zachtjes liet Nanette zijn lul in haar glijden.

Ze voelde hoe haar kutspieren opzij gedrukt werden. Het viel mee doordat de eikel zo nat en glibberig was. Zachtjes liet ze zich verder op de knots zakken. Ze voelde hoe de pik haar hele kut vulde en uiteindelijk tegen haar baarmoeder zat. Ze liet zich helemaal slap in zijn armen vallen. Ze hoefde helemaal niets te doen en voelde ieder adertje van zijn grote paal in haar kut schuiven.

Hij beet in haar oorlelletje, Nanette huiverde. Sneller tilde de man haar op en liet haar weer zakken. Toen draaide hij zich op de bank zonder dat hij zijn lul uit haar kut liet glippen. Met zijn sterke armen draaide hij Nanette om zodat ze zijn gezicht zag. De man had zijn ogen gesloten. Met 1 arm ondersteunde hij haar onder haar borst en met de andere duwde hij haar omhoog onder haar kont. Zo liet hij haar op zijn pik rijden.

Nanette hield haar hele lichaam volledig slap. Hij zorgde wel voor het neuken. Doordat zijn buik zo dik was schuurde haar klit erover heen. Nanette wist niet wat haar overkwam. Ze voelde bij elke stoot hoe zijn pik zich in haar boorde. Haar tepels stonden stijf naar voren. De man probeerde zijn mond om haar rechter borst te krijgen. Hij liet Nanette iets verder voorover zakken en beet zachtjes in haar tiet. Nanette voelde hoe zijn tong haar harde tepel bewerkte. Toen kwam ze klaar Ze gooide wild haar hoofd heen en weer.

Haar blonde haren waren nat van het zweet en sloegen de man in zijn gezicht. Het orgasme wat ze kreeg was zo heftig als van al die dagen van tevoren. Haar klit werd paars van het schuren over zijn buik. Hij legde haar naast hem op de bank. Nanette zat als verdoofd met haar benen nog ver uit elkaar. Haar kutlippen waren dik en paars en haar klitje stak als een klein duimpje erboven uit. De man knielde tussen haar benen op de grond en nam zijn inmiddels weer ferme staaf in zijn hand.

Met zijn andere hand wreef hij over de binnenkant van Nanette's benen. In een hoog tempo trok hij zichzelf af. Nanette opende haar ogen en zag zijn grote zak tegen zijn benen klotsen. Steeds sneller trok de man aan zijn lul. Plotseling vlogen dikke klodders sperma in het rond. Nanette voelde hoe het warme zaad tegen haar kut spoot. De man zag knalrood van inspanning. Langzamer gingen zijn bewegingen en uiteindelijk stopte hij.

Nanette kon alleen maar knikken zo door geneukt was ze. De man stond op, trok! Nanette zag zijn sperma op haar liggen. Ze rilde nog na van het grote genot. Na een paar minuten zo gelegen te hebben kwam ze overeind. Ze zocht haar bikini bij elkaar, trok het aan en liep ook het hok uit. De man zwom verderop in het water naast zijn vrouw.

Nanette nam een duik en zwom net zolang totdat ze zeker wist dat al het geile zaad van haar lichaam gespoeld was. De man en zijn vrouw klommen uit het water en Nanette besloot om er ook uit te gaan. Langzaam zwom ze naar het trapje en hees zichzelf uit het water. Met nog knikkende knieen liep ze naar de douche. Ze draaide de kraan open en het warme schone water liep over haar lichaam.

Nadat ze zich afgedroogd had liep ze naar haar kleedhok. Ze trok de bikini uit en de legging en het topje aan. Buiten gekomen sloeg de warmte haar weer tegemoet. Ze maakte het slot van haar fiets open, stapte op en reed naar huis. Onderweg merkte ze dat haar kut wat gevoelig in haar strakke legging zat.

Een auto reed langs haar en claxoneerde. Door de achterruit zag ze de man zitten die haar zo geweldig had bewerkt. Het was al vier uur toen Nanette haar fiets in de schuur zette. Haar rode legging plakte tussen haar benen. Op het zadel van haar fiets was een natte plek aanwezig. Ze voelde haar kut nog na branden. Ze pakte de gulden uit haar portemonnee en legde die op tafel. Nanette stopte het geld weer terug. Ze deed haar deur op slot en plofte op het bed.

Met gesloten ogen beleefde ze de dag opnieuw, de tafelpoot, het zadel, de geile verkoopster, de twee jongens, de droom op de zonnebank en dan vooral die dikke man met zijn geweldige neukstaaf. Na een paar minuten stond ze op en trok de strakke kleren uit. In het kruis van de legging was een witte plek zichtbaar! Het was een muffe zure geur. Ze zocht haar korte badjas uit de kast, die tot net onder haar billen reikte en een diep uitgesneden was van voren.

Ze strikte het vast en liep naar de douche. Toen ze de deur opende stond haar vader zich te scheren. Ik heb fijn gezwommen' antwoorde ze en liet daarbij haar ogen over het gespierde lichaam van haar vader glijden. Ik hoop maar dat het gauw stopt, want ik moet een witte bloes aan voor het feest van vanavond'. Ze pakte een watje en drukte die tegen de wang aan.

Ze rook zijn pas gewassen lichaam. Dit is heel wat beter dan die dikkerd van het zwembad, dacht ze. Zou hij een grote lu! Nanette schrok van die gedachte. Nee, dat kon niet, vond ze. Het kan wel eens heel erg laat worden' antwoorde vader terwijl hij de douche uitliep. Nanette draaide de deur op slot. Ze opende de kraan en deed haar badjasje uit. Heerlijk vond ze het warme water wat op haar bruine rug sproeide. Ze pakte een fles doucheschuim en spoot zichzelf helemaal in.

Met haar handen wreef ze het schuim over haar borsten, buik, dijen en kont. Met haar wijsvinger sopte ze haar kontspleet in. Haar rechterbeen zette ze tegen de muur, haar kutje opende zich. Grondig wreef ze het schuim langs haar kutlippen, haar klit even onberoerd latend, want die was behoorlijk gevoelig. Toen ze zich weer schoon voelde pakte ze de sproeier en spoelde het schuim van haar lichaam.

Ze pakte de fles van de riggel en raakte even met haar tepels de koude muur. Haar tepels werden gelijk stijf. Ze deed wat shampoo op haar haar en begon te wrijven. Het was een prachtig gezicht zoals ze daar stond. Doordat ze haar armen op haar hoofd had, werden haar borsten nog eens extra mooi gevormd. Ze had een goddelijk lichaam! Daarna spoelde ze haar haar schoon.

Het schuim gleed langs haar nek, over haar tietjes naar beneden. Weer spreidde ze haar benen en spoot het water er tussen. Haar klit begon direct te zwellen van de straal. Ze richtte de straal op haar kutlippen die door de kracht van het water uiteen gingen. Nanette voelde het warme water tot in haar kut. Instinctief trok ze haar flamoes helemaal open en voelde het water verder in haar grot komen.

Er werd wild geklopt op de deur. Ze kwam klaar door de stralen water in haar kut. Ze beet zichzelf op haar hand, om maar geen geluid te maken. Uiteindelijk draaide ze de kraan dicht. Ze opende het douchegordijn en droogde zich af. Snel deed ze het badjasje aan en opende de deur. Toen ze naar haar kamer liep, zag ze door een kiertje haar moeder in de slaapkamer staan. Ze had net haar slipje uit gedaan en stond voorover. Nanette zag haar recht tegen haar kont aan. Een groot bos zwart schaamhaar zat tussen haar benen.

Die ziet er ook nog prima uit, dacht Nanette en liep haar eigen kamer in. Ze kamde haar haar in de spiegel.

Nadat ze haar haar in een staart had gebonden ging ze in de luie stoel zetten, pakte de koptelefoon en draaide de nieuwe cd van Closeau. Ze zwijmelde weg bij de stem van Koen. Plotseling werd ze op haar schouder getikt. Ze deed haar ogen open en zag haar moeder staan. Nanette deed haar installatie!

Tegen half zeven was zeklaar. Ze liet het afwaswater weglopen en ging op de bank zitten. Haar badjas schoof wat omhoog en liet haar malse billen vrij. Met haar pruim zat ze op de kussen van de bank. Van boven viel de jas wat open, zodat een gedeelte van haar borsten bloot viel. Ze pakte de tv-gids en zocht de pagina van vandaag op. Met haar vinger volgde ze de programma's.

Ze zag dat om 7 uur een film op Filmnet begon met als titel: Dat komt mooi uit, dacht ze en zette de tv aan. Het hoofd van Martin Gaus kwam tevoorschijn. Hij vertelde net iets over de paringsdriften van olifanten. Hij vertelde in een lachende bui dat een olifant wel drie liter sperma kon bezitten.

Als je die pijpt dan mag je oppassen dat je niet stikt! Ze moest weer aa! Snel schakelde ze over naar Filmnet. Er werd net een reclame boodschap getoont van een pornofilm voor de volgende week. Ze zag hoe een grote negerin door drie kerels tegelijk werd onderhouden. Een man stak zijn lul in haar mond en de anderen neukte haar in haar kut en kont. Gefasineerd keek ze naar de beelden.

Toen zag ze de titel van de film die nu kwam. De film begon met de beelden van een meisje in een bus. De bus reed over een stoffige weg door Afrika. Het meisje zat alleen. Op de achterste bank zat een man ineen gedoken. Een grote hoed had hij ver over zijn oren getrokken. Toen stopte de bus. De chauffeur riep naar het meisje en gebaarde dat dit haar halte was. Ze stond op en pakte een klein koffertje uit het rek boven haar. Buiten gekomen keek ze om haar heen. Ze hoorde de bus optrekken en keek hem na.

Weldra was de bus uit ha! De warmte was bijna ondraaglijk. Vele krekels maakten een hoop herrie. Ze besloot om alvast een eindje te lopen in de richting van de bergen.

Ze zou opgehaald worden door haar opa die hier een mijn bezat. Het was een oude man van ruim 80 jaar, maar nog behoorlijk fit. Ze herinnerde zich hoe ze twee jaar geleden hem uitwuifde op Schiphol. Gloria had toen de tranen in haar ogen. Ze was stapelgek op de man.

Verdrietig zat ze in de trein naar huis. Na een half jaar was ze hem vergeten. Totdat enkele weken geleden een brief van hem was gekomen. Hij schreef dat hij graag wilde dat ze bij hem op vakantie kwam. Een ticket zat in de envelop. Nu was het dan zover en liep ze te slenteren op een stoffig pad midden in Afrika. De warmte was bijna niet te houden.

De zon brandde op haar lichaam. Gloria voelde zweetdruppels over haar rug naar beneden lopen. Ze vond dat niet zo raar, gezien wat ze allemaal aan h! Een spijkerbroek, een t-shirt met daarover een bloese.

Aan haar voeten had ze laarzen. Als ik nu eens wat uitrek, dacht ze. Ze keek om haar heen. In de verste verte was niks en niemand te zien. Aan de rechterkant van de weg stond een struik. Straal voor straal spoot tegen de muur in de verlaten steeg.

Becky huiverde en drukte haar dijen tegen elkaar om het opgewonden gevoel tussen haar benen te smoren. Ze was nog maagd, maar nog meer als de foto’s in de pornoboekjes overtuigde de scène in het steegje haar van het feit dat het tijd werd, dat ze ook eens flink geneukt werd. Al dat sperma, maakte dat ze haar lippen likte in opperste opwinding, bijna de smaak proevend van het van de muur af druipende sperma. Vlak nadat de jongen klaar kwam, kwam ook de maan in de slaapkamer klaar.

De man vertrok zijn gezicht en zijn lippen bewogen. Het kreunende geluid dat hij voortbracht kon in de steeg niet gehoord worden.

Hij kon niet zien hoe zijn lul het zaad diep in haar kut spoot, maar hij kon het zich wel voorstellen en hij vroeg zich af hoe het zou zijn als hij zelf zijn lul in een hete kut leegspoot. Toen de vrouw het zaad in zich voelde spuiten kwam ook zij nog een keer heftig klaar. Terwijl de jongen nog stond te wankelen na zijn hevige spuitbeurt, rolde het paar in elkaars armen en kroop tegen elkaar aan.

Nagenietend van de hevige vrijpartij, elkaar kussend en strelend. De jongen had het idee dat de show nog niet voorbij was, maar hij had geen tijd meer om nog langer te blijven. Zijn moeder zou boos worden als hij te laat kwam. Met een lange zucht en de belofte aan zichzelf om hier nog eens terug te komen deed hij zijn slappe lul weer in de broek en maakte zijn rits en knoopje weer dicht.

Hij keek om zich heen en haastte zich naar huis. Nog wat trillerig van de opwinding stond ook Becky op. Ze keek de jongen verlangend na.

Toen zag ze in het licht van de straatlantaarn zijn gezicht. Dat was niet zomaar een jongen, dat was haar buurjongen Tom! Toen ze terug naar huis liep vroeg ze zich af hoe ze hem ooit weer onder ogen kon komen nadat ze dit gezien had en het was nog moeilijker omdat Tom vaak problemen thuis had en dan bij hen thuis was.

Toen Becky thuiskwam zaten haar ouders en haar broer al aan tafel. Aan het gezicht van haar broer kon ze zien dat die al de volle laag had gehad. En nu was het dus haar beurt. Haar worden stierven weg en even was het stil aan tafel. Haar broer zat met zijn eten te spelen en trachtte zoveel mogelijk buiten dit pijnlijke gesprek te blijven. Terwijl hij opstond zei moeder nog tegen hem alsook tegen Becky “ik wil dat mijn kinderen ook al zijn ze nu ouder zich aan afspraken houden.

Ook als je zestien bent geweest kan je op tijd komen en anders tevoren melden dat je later komt. Ik wil niet dat mijn kinderen in het donker over straat zwerven. Zo snel als ze kon, volgde ze haar broer naar boven naar de beslotenheid van haar kamer.

Het eten was door al het gemopper als een steen op haar maag gevallen en ze trok haar kleren uit, om haar buik de ruimte te geven. Met alleen een slipje en een beha aan strekte ze zich uit op haar bed. Dat voelde goed aan, zo zonder kleren en ze dacht met gemengde gevoelens terug aan alle gebeurtenissen van die avond.

Ze lag op haar rug en staarde naar het plafond en de patronen die de lamp daarin tekende. Ze kon niet geloven wat ze haar buurjongen Tom had zien doen daar in het steegje. Ze had niet geloofd dat het waar kon zijn, als ze het niet met haar eigen ogen gezien had en ook al had ze het gezien, ze kon nog steeds niet geloven dat hij tot zoiets in staat was.

Becky rolde op haar buik, haar jonge, volle borsten bewegend in haar behaatje. Ze steunde met haar kin in haar handen, denkend aan alles wat ze had gezien, aan alle details. Tom was een knappe jongen om te zien, lang en slank, met bruin krullend haar. Toch had Becky hem bijna nooit met een meisje gezien.

Al wist ze zeker dat er genoeg meisjes waren die dat wel wilden, als hij het maar probeerde. Als hij zo heet was, waarom nam hij dan gen vriendinnetje vroeg ze zich af. Onwillekeurig bewoog ze met haar heupen, terwijl ze aan haar buurjongen dacht.

Eerst wist ze nauwelijks wat ze deed, het was een heel natuurlijk bewegingspatroon. Ze riep de mooie plaatjes van die avond terug op haar netvlies en draaide daarbij met haar heupen. Weer zag ze het zaad in gedachten met stralen uit die opgewonden knuppel tegen de muur spuiten en ze kreeg een warm gevoel tussen haar benen. Het kruisje van haar slip werd nat van het kutsap. Ze rolde weer op haar rug. Ze was steeds heet en opgewonden de laatste tijd. Ook al had ze nooit geneukt en had ze tot voor kort niet willen neuken, het idee om ontmaagd te worden werd voor haar steeds aantrekkelijker en dacht ze daar steeds vaker aan.

De laatste weken praatte ze met haar vriendin Vicky nergens anders over. Wanner ze voor het eerst geneukt zouden worden, waar, door wie en hoe. Maar aan haar buurjongen had ze op die manier nog nooit gedacht, maar alles wat ze die avond gezien had, had haar van gedachten doen veranderen. Terwijl ze haar vinger over de natte plek in haar slipje bewoog, vroeg ze zich af of Tom ooit met een meisje geneukt had of een kutje gevingerd.

Haar beha schoot los en haar borstjes sprongen rond en stevig naar voren. Ze waren niet echt groot, maar voor een meisje van haar leeftijd mocht ze niet klagen en was ze er dan ook best tevreden mee.

Ze was blij dat ze niet dezelfde problemen had als Vicky met haar gigantische borsten. Ja, dacht ze, terwijl ze een van haar borsten vasthield, ze mogen er best zijn. Ze bewoog haar handen in cirkels, de een rond haar opgewonden borsten, de ander over de stof van haar slipje heen, langs haar gezwollen kutlipjes naar haar gevoelige anus, weer terug naar haar kut en langzaam haar stijve klitje bevingerend. De stof van het slipje werd natter en natter. Ze likte het kutsap van haar vingers, bevochtigde ze opnieuw aan het natte kruis van haar slipje en bracht wat van de vloeistof aan op haar gevoelige tepels.

Die werden daardoor extra stijf en hard en wezen eigenwijs naar voren. Terwijl ze daar over wreef werden ze nog meer opgewonden en gevoelig. Door de gevoeligheid van die twee rode puntjes leek het wel of ook haar kut gevoeliger en meer opgewonden werd. Ze ramde haar vingers tegen het opgewonden plekje en wond zichzelf meer en meer op. Haar ademhaling werd luid en onregelmatig. Dat deed haar denken aan de geluiden die Tom maakte, toen hij klaarkwam die avond.

Ze was er verbaasd over geweest dat jongens eigenlijk de zelfde geluiden maakten als meiden, als ze klaarkwamen.

Ze wipte met haar kont steeds sneller van het bed. Eerst voelde het heel lekker aan, maar naarmate de tijd verstreek, bleek het haar niet te bevredigen en had ze behoefte aan meer directe stimulatie. Ze trok het slipje van haar kont en gooide de losse beha van haar schouders.

Ze ging weer terug op bed liggen, trok haar knieën op en spreidde haar benen. Toen haar vingertoppen haar naakte kut raakten schokte ze even heen en weer van het gevoel van haar koele vingers op haar hete gleufje.

Ze hield een vinger tussen haar lipjes en voelde de zuigende kracht van haar opgewonden kutmondje. He t was alsof haar kut ook ademde en de vinger naar binnen trok.

Ze bewoog haar vinger tussen de kutlipjes, haar topje verdwijnend tussen de opgewonden lipjes. Ze vroeg zich af of alle meisjes van haar leeftijd zo heet en geil waren, of dat ze een uitzondering was. Als ze het nu voor elkaar kon krijgen, dat Tom haar neukte, dan kon ze hem vragen of ze hetzelfde was als de andere meisjes die hij gehad had.

Haar ene hand streelde zacht haar tepels en borsten, terwijl ze met haar andere hand haar druipende kut bewerkte.

Ze liet een vinger langzaam in haar kut verdwijnen, bijna alsof hij werd opgegeten, genoot van de warme vochtigheid van haar eigen kut en bewoog hem langzaam binnen in haar. Ze deed er een tweedevinger bij en bleef de twee vingers in cirkels in haar kut bewegen, haar kut tot het uiterste oprekkend. Ze vroeg zich af of er daar beneden voldoende ruimte zou zijn voor die dikke pik van Tom. Zijn lul zag er behoorlijk groot uit, wat als hij er niet in paste?

Wat als het allemaal te zeer deed. Deze onprettige twijfels werden verdreven door het aangename gevoel dat haar eigen vingers haar bezorgde. Ze neukte haar vingers, sneller en sneller, eerst zachtjes en dan steeds wilder. Haar andere hand streelde haar borsten en kneep hard in haar stijve tepels. Ze voelde hoe haar hartslag sneller werd. Haar mond stond open en haar ademhaling werd zwaar en raspend, haar lichaam tintelde van genoegen. Hoe ruwer ze met zichzelf speelde, hoe meer opgewonden ze werd.

Haar lange blonde haar, werd nat en sprieterig van het zweten. Haar hele lichaam was bedekt met zweetdruppeltje van de inspanning en het genot. Ze beet op haar lippen en sloot haar ogen om beelden op te roepen, die haar nog meer zouden opwinden, beelden van neukende, geile mensen, ze wist dat ze er van hield om te kijken naar mensen die met sexspelletjes bezig waren.

Ze wist dat ze graag eens een neukend stel zou zien. Het idee wond haar op en maakte haar kutje nog natter. Haar hand nat van het kutsap bewoog over haar tieten, terwijl haar droge vingers haar kut binnendrongen, een pijnlijk gevoel veroorzakend, maar al snel werden haar vingers nat. Ook deze hand begon ze weer wild in en uit haar kut te bewegen. De lucht die haar druipende kut verspreidde vulde haar kamertje. Als ze zichzelf vingerde leek het soms wel of ze iemand anders was, geil en wild.

Haar geilheid en neuklust maakte haar een ander mens, ze wilde geneukt worden, ze was er aan toe. Ze kon er niet genoeg van krijgen. Ze moest zo snel mogelijk geneukt worden. Gelukkig was dat niet zo, anders had de hele familie nu geweten, wat ze graag wilde. Het kutvocht droop uit haar wijd openstaande kut en maakte haar dijen nat en glibberig. Haar lieve gezicht was vertrokken van wellust. Ze beloofde zichzelf dat dit de laatste keer was, dat ze haar vingers neukte, de volgende keer moest het een echte pik zijn.

Voor minder deed ze het niet. Terwijl haar orgasme begon te naderen, bedacht ze weer dat het echt Tom moest zijn die haar roosje ging plukken. Als hij wanhopig genoeg was om zich af te rukken in een donker steegje, dan kon hij zijn geilheid ook wel gebruiken om haar wellust te bevredigen. Ze wist bijna zeker dat ze hem wel zover kon krijgen dat hij haar een flinke beurt gaf.

Hoe meer ze er aan dacht, hoe meer ze ervan overtuigd raakte dat het haar zou lukken om haar buurjongen zover te krijgen. Ze werd nog heter als ze al was en neukte haar vingers op volle kracht terwijl het vocht in grote hoeveelheden uit haar opgewonden kut droop. Ze drukte haar vingers diep in haar kut en streelde haar vaginawanden. Haar lichaam trilde van opwinding en haar kut maakte pulserende bewegingen om haar vingers.

Met haar andere hand kneep ze hard in haar borsten en tepels en terwijl haar vingers in haar kut neukten bewoog ze haar duim tegen haar stijve, prikkelende klitje. Ze kreunde “ Ja, Tom, ja, ja, ja, neuk me hard, maak me klaar, ik kom alleen voor jou klaar, lieve Tom, alleen voor jou” Haar heupen schokten wild heen en weer. Ze verbeelde zich dat Tom zijn zaad diep in haar buik spoot.

Dat was genoeg om haar het laatste zetje te geven. Hevig schokkend, hijgen kreunend en stotend kwam ze klaar. Het was een van de meest intense orgasmes die ze ooit beleefd had.

Volledig bevredigd, zakte ze op het bed terug. Toen ze weer een beetje bij haar positieven kwam kon ze maar een ding bedenken: Morgen zou de dag moeten worden dat ze door Tom geneukt werd. Iedere dag na schooltijd waren Becky en Tom allebei een paar uur alleen thuis tot hun ouders terugkwamen van hun werk. En ook al waren ze oud genoeg om een tijdje alleen thuis te zijn, vaak zochten ze elkaar dan op en zaten bij een van hen thuis, maakten huiswerk, dronken en kletsten wat.

Maar vandaag zou het wat anders zijn. Tenminste, dat had Becky zich voorgenomen. Ze wist dat haar vader en moeder vandaag lang moesten werken en ook geen tijd hadden om tussendoor langs te komen om te kijken of alles goed ging.

Daarom vroeg ze Tom die dag bij haar thuis. Ook haar broer was weg, zodat ze het huis een paar uur voor zich alleen hadden en dat was nu juist de bedoeling. Ze zou hem confronteren met wat ze gezien had in het steegje en hem daarna voorstellen het niet tegen een muurtje te spuiten, maar in haar buik. Ze was de hele dag al opgewonden en haar hart sloeg sneller. Op school kon ze nauwelijks de aandacht bij haar werk houden en wist nauwelijks wat medescholieren en leraren tegen haar zeiden.

De enige gedachte die ze die dag had was: Haar kut was de hele dag gevoelig en nat en het enige waar ze aan kon denken was aan neuken, aan het geile gevoel in haar kut dat weggewerkt moest worden, niet door haar eigen vingers dit keer, maar door een lekker stijve lul. Ze holde de hele weg van school naar huis en was dan ook als eerste thuis.

Ze ging vlug onder de douche, wel voorzichtig zodat haar lange blonde haar niet nat werd. Naakt stond ze voor de kastdeur. Wat zou ze aantrekken om haar buurjongen te verleiden. Ze koos een kort rokje met een bijbehorend bloesje en liet een knoopje meer open van boven als anders.

Daarna borstelde ze haar haar tot het glimmend en perfect was. Toen werd er aangebeld en stond Tom voor de deur. Ze liet hem binnen en ze liepen door naar de keuken voor een boterham en een glas melk.

Toen terug naar de huiskamer. Ze liet hem nog even met rust. Hij ging op de bank zitten met een boekje over vliegtuigen. Ze hoopte maar dat hij haar kutje belangrijker vond als een F Het bloed klopte in haar slapen. Ze haalde diep adem, sloop naar hem toe en ging achter de bank staan. Hij kon haar niet zien en was verdiept in de grote kleurenfoto’s van allerlei vliegtuigen.

Ze boog voorover en zei plotseling in zijn oor: De valse glimlach week niet van haar lippen en Tom keek haar verbaasd aan en grinnikte twijfelend terug, niet zeker wetend wat ze bedoelde. Hij werd wat onrustig van haar vreemde gedrag. Hij keek haar eens aan en probeerde in te schatten wat er nou eigenlijk aan de hand was. Ze deed maar raar vandaag, hij kon haar gedrag niet thuisbrengen.

Becky keek naar hem. Ze nam hem op van top tot teen en haar blikken bleven even langer rusten op zijn kruis, als op de andere delen van zijn lichaam.

Hij kleurde langzaam rood, ze zou toch niet Dit had hij niet verwacht. Zijn rode kleur werd nog wat dieper. Maar dat was dus niet zo, want bijna direct antwoordde ze “ Ik zag je met je broek naar beneden staan en aan die dikke pik van je trekken en ik zag dat je je sperma tegen de muur spoot, dat bedoelde ik met alles”.

Ze kwam dichterbij hem staan en zei ‘Ik wil je lul. Ik wil dat jij de eerste bent die me neukt. Ik wil dat je me helemaal bewusteloos neukt en je zaad tegen mijn baarmoeder spuit en niet meer tegen een muurtje”. Hij keek haar verbaasd en verheugd aan. Hij had iets anders verwacht, maar dit was een straf die hij graag wilde uitvoeren.

Dit was zijn kans om voor het eerst een meisje te neuken! Ze was er van overtuigd dat hij voldoende ervaring had om alles goed te doen verlopen. Hij wist dat en vond het wel een prettig idee. Hij liet het dan ook maar zo, ook al had hij eigenlijk totaal geen ervaring. Bij zijn gluurexpedities in de buurt had hij wel een hoop gezien en hij rekende er op dat dat voldoende was om haar in te wijden.

Hij dacht op zijn beurt dat ze wel veel met jongens gedaan had, alleen nog niet alles. Dat was dus ook niet zo. Veel onervarener als ze van elkaar wisten gingen ze dus samen naar boven om de nodige praktijkervaring op te doen. Becky verborg haar onervarenheid door een zekere stoerheid en nam de touwtjes stevig in handen.

Eenmaal op haar kamer aangekomen ging ze op bed liggen en spreidde haar benen zoals ze de meisjes in de pornoboekjes van Vicky had zien doen.

Ze had geen slipje aangetrokken en haar kutje droop al van opwinding. Dat werd nog erger toen ze de zware ademhaling van Tom hoorde, die genoot van het heerlijke uitzicht op haar natte pruim. Tom opende zijn broek, zoals hij al vele malen had gedaan op stille plekjes als hij anderen begluurde. Hij deed zijn broek uit, maar hield zijn slip nog even aan, hij was er niet zeker van dat ze door wilde gaan met dit en wilde haar nog de gelegenheid geven om te stoppen, nu het nog kon.

Maar haar gespreide benen lieten niets te raden over en ook haar druipende kut sprak voor zichzelf. Hij deed dus ook zijn slip uit en viel over haar heen, tussen haar benen. Zoals hij de man en vrouw de vorige avond in het verlichte venster had zien doen streelde hij haar kutlipjes met de top van zijn dikke, paarse eikel. Ze bleef even stil liggen, want ze wist niet welke bewegingen ze moest maken om het voor hem eenvoudiger te maken.

Alles wat ze gezien had, waren porno foto’s en daarop bewogen mensen niet. Ze begon te hijgen, toen ze voelde hoe zijn eikel de opening tussen haar benen streelde. Steeds om haar kut heen, zelfs heel even tussen haar lippen, maar dan weer wegglippend. Becky werd steeds opgewondener en ongeduldiger. Waarom stak hij hem er niet gewoon in?

Tom gromde van opwinding, maar zijn lul kon nog niet het juiste plekje vinden om bij haar binnen te dringen. Zo lukte het dus niet. Uiteindelijk bracht hij zijn hand tussen hen in en pakte zijn stijve paal vast. De afmetingen van zijn eigen lul verbaasde hem. Zo groot en stijf was ie nog nooit geweest. Hij bracht zijn druipende eikel naar haar licht openstaande kutlippen en plaatste hem daar tussen. Toen zijn eikel eenmaal stevig op zijn plaats zat, haalde hij zijn hand weg en begon te bewegen, zoals hij anderen al tientallen malen had zien doen.

Hij voelde zijn lul langzaam bij haar naar binnen schuiven. Totdat hij op een barrière stootte. Bijna een derde van zijn pik was nu begraven in haar zachte, natte vlees. Becky bleef stil liggen, toen hij bij haar naar binnen kwam.

Ze verbeet de pijn die het uitrekken van haar kut door die dikke lul veroorzaakte. Ook al had ze haar vingers al vele vele malen geneukt, zoiets groots had ze nog nooit binnen gehad en dat was even wennen. Tom genoot van de pijnlijke omknelling die haar strakke kutje zijn vleespaal gaf en wist dat aftrekken hierna altijd maar surrogaat zou blijven.

Hij maakte haar bloesje los en nam haar stevige borsten in zijn handen, met zijn duimen haar tepels ruw liefkozend. Becky begon met haar lichaam te schokken. Wat hij anderen had zien doen, deed hij nu bij haar, hij trok zijn pik even wat terug uit haar zuigende kut om hem daarna in een stoot tot aan zijn balzak bij haar naar binnen te stoten.

De pijn die door haar lichaam ging was even onverwacht als intens, maar ook al weer snel verdwenen. Het gevoel dat haar geheel gevulde kut haar gaf was te lekker voor woorden.

Ze tilden hun bovenlichaam op en verwijderden de laatste kledingsstukken. Helemaal naakt nu begon hij weer met het strelen van haar borsten. Niet van die grote borsten, zoals hij bij het begluren van paren in de buurt had gezien, maar wel lekker rond en stevig en binnen zijn bereik!

Ze beet op haar lippen en begon haar onderlichaam in zijn tempo mee te bewegen. Eerst nog wat onwennig, maar door het lekkere gevoel al snel helemaal in zijn ritme meebewegend, hem helpend haar met lange, diepe stoten te neuken. Becky voelde het kutsap uit haar spleet lopen, langs haar dijen en ze merkte ook dat als ze op een bepaalde manier tegen hem aan bewoog, de onderkant van zijn lul zacht langs haar opgewonden klitje schuurde, haar tot het uiterste stimulerend.

Het gevoel van het langs haar dijen lopende sap en de extra prikkeling van haar klitje maakte dat ze sneller en sneller tegen hem aan bewoog.

Ze had niet langer last van de grootte van zijn pik tussen haar benen, integendeel, als hij zich terug trok, voelde ze zich leeg, ongevuld en ze was blij als hij zijn pik er dan weer helemaal in ramde. Dan tilde ze haar billen op om zoveel mogelijk van het heerlijke vlees in haar opgewonden kut te krijgen. Neuken was net zo lekker of misschien nog wel lekkerder als ze van tevoren had gedacht.

Op hetzelfde moment had Tom soortgelijke gedachten. Het was heerlijk om te voelen hoe haar strakke pulserende kutwanden om zijn pik sloten en hem uitperste. Zijn gevoel van eigenwaarde nam nog toe toen hij hoorde en zag hoezeer Becky er ook van genoot. Hij was dus in staat om een vrouw tot dergelijke gevoelens te brengen om haar zo op te winden.

Hij vond dat een heel prettig idee. Hij vroeg haar ten overvloede of ze het lekker vond om met hem te neuken en natuurlijk antwoordde ze bevestigend. Kreunend en genietend stootten ze tegen elkaar op als twee wilde dieren, dol van paringslust. Ze wilde hem vertellen dat zijn lul in haar lichaam lekkerder aanvoelde als alles wat ze tot dan toe had gevoeld. Ze wilde hem vertellen dat ze wilde dat hij nooit zou stoppen met neuken, dat deze neukpartij altijd door zou blijven gaan.

Ze wilde hem vertellen dat hij haar altijd en overal zo mocht neuken als hij nu deed. Maar de woorden wilden niet komen en in plaats daarvan kreunde ze het uit van genot en stootte haar lichaam wild tegen hem aan. Hun neuken werd nog wilder en natter en de kamer vulde zich met de zware lucht van zwetende lichamen, zijn voorvocht en haar kutsap.

Een zwoele, opwindende lucht die maakte dat ze nog geiler werden. Hij nam haar tepels een voor een in zijn mond en streelde haar borsten met zijn handen. Haar handen lieten zich ook niet onbetuigd en reikten tussen hen in naar zijn ballen. Ze kneedde zachtjes zijn van zaad borrelende ballen. Hij trok zijn lul helemaal terug en bewoog nu alleen nog zijn eikel in haar kutopening. Hij genoot van de knijpende, zuigende bewegingen van haar kut om daarna weer met volle kracht de hele lengte van zijn vleesboom tot aan zijn zak bij haar naar binnen te schuiven.

En alles wat lekker aanvoelde, deden ze nog een keer en nog een keer, hun opwinding kende nu geen grenzen meer. Nu bleef hij even stil liggen en Becky nam het werk van hem over. Ze schoof haar opgewonden kut op en neer langs de stijve paal. Haar kut zuigend en melkend aan die lekkere lul, verlangend om zoveel mogelijk naar binnen te werken. Het was niet meer uit te houden.

Hij wilde nu nog maar een ding. Hij wilde zijn sperma diep in haar warme kut spuiten. Even vroeg hij zich af of hij zich moest terugtrekken. Hij wist niet of ze zijn zaad wel in haar buik wilde hebben. Op het moment dat hij terugtrok nam ze hem met een zuigende stootbeweging weer helemaal in haar op. Hij wilde haar waarschuwen.

Maar in plaats dat ze terugtrok nam ze de pulserende lul zover mogelijk mee naar binnen. Ze zoog hem in haar op als een stofzuiger. Ook Becky voelde het bekende balletje in haar ingewanden stuiteren. Haar orgasme was er ook bijna en haar opgewonden klitje wipte op en neer. Tom bracht zijn handen onder haar billen en duwde zo haar kut omhoog tegen zijn buik om zijn lul zo diep mogelijk bij haar naar binnen te brengen. Dat was genoeg voor Becky om schokkend en kreunend tegen hem aan wild en heftig klaar te komen.

Dat was teveel voor hem. Het zaad borrelde omhoog in zijn ballen en stuiptrekkend kwam hij diep in haar klaar. Dikke stralen sperma spoten tegen haar baarmoeder. Daardoor kreeg ze direct weer een orgasme en hevig schokkend en kreunend en zo diep mogelijk in elkaar wegkruipend genoten ze van dit zinderende hoogtepunt.

Uiteindelijk gleden ze van elkaar af. Ze voelde hoe zijn slapper wordende lid uit haar gleed en haar kut enigszins openstaand achterliet. Nu al miste ze dat heerlijke gevulde gevoel in haar binnenste. Hijgend lagen ze naast elkaar. Ze hield zijn slappe natte lul liefkozend in haar hand en hij vingerde zacht haar natte, openstaande kut. En hij kon dat alleen maar beamen. Dat wilde hij ook wel, met haar en met anderen.

In de daarop volgende middagen lagen Becky en Tom een groot deel van de tijd samen in bed. Ze experimenteerden, leerden allerlei manieren om het voor elkaar en voor henzelf nog lekkerder te maken. Soms lief en teder, soms ruw en wild, maar altijd met oog voor elkaars behoeften. Een nadeel was wel dat ze altijd met gespitste oortjes lagen, om te horen of er niemand binnenkwam die hen kon betrappen. Na een poosje durfden ze elkaar ook meer te vertellen.

Over wat ze lekker vonden en graag zouden willen doen. Becky vertelde hem dat ze graag keek als andere mensen de sex bedreven, liefst als ze zelf niet gezien zou worden. Tom was verbaasd en enthousiast en ook opgelucht. Ze had hem immers al een keer betrapt en misschien konden ze nu een volgend keer samen op stap. Hij stelde dat aan haar voor en ze ging er gretig op in. Samen zouden ze de omgeving afstropen, hij wist wel een paar leuke plekjes, waar hij al eerder was geweest.

Ze stelden een plan samen voor die avond, waarin Tom zijn ouders vertelde dat hij naar een vriend zou gaan om huiswerk te maken. Becky zou dan wat eerder van pianoles weggaan en haar ouders vertellen dat ze nog even naar haar vriendin Vicky ging. Zo hadden ze samen op tijd om op stap te gaan. En zo ging het ook. Voordat ze weggingen kozen ze makkelijk zittende losse kleding uit en aldus voorbereid gingen ze op stap en ontmoetten elkaar op het afgesproken tijdstip op het afgesproken punt.

Het was al aardig donker. Al snel waren ze op de plaats van bestemming en ze zochten een beschutte plek. In het fel verlichte raam zagen ze inderdaad twee mensen. Becky keek ook naar het raam. Ze zag een jonge vrouw van een jaar of twintig. Ze was heel klein en slank, bijna mager met spitse borstjes. Ze zat op haar handen en knieën op het bed. Achter haar stond een oudere man van een jaar of vijftig.

Groot, zwaar gebouwd en zwaar behaard met een enorme grote, dikke lul en zware naar beneden hangende zak met grote ballen. Net toen ze keken stootte hij die dikke paal achter haar staand volledig bij haar naar binnen. Hoe krijgt ze dat allemaal naar binnen? Zonder haar blikken van het neukende stel af te wenden kneep ze even liefkozend in de dikke bobbel. Al snel liet ze weer los om zich te concentreren op het stel in het verlichte raam.

Het meisje zat dus op handen en knieën met haar hoofd van Becky en Tom afgewend. De man stond achter haar tussen haar benen en neukte haar met zijn grote hengstenlul met lange harde halen. Haar korte krullende haar schudde, als ze haar kont omhoog stak om zoveel mogelijk van het harde, hete vlees naar binnen te krijgen.

Het leek onmogelijk, maar toch scheen ze er van te genieten. Ze genoot zichtbaar van de manier waarop de enorme paal bij iedere stoot diep in haar schoof. Dat was te zien aan de manier waarop ze steeds haar kont omhoog gooide als hij zijn lul naar binnen stootte. Naast zich hoorde ze dat Tom zijn gulp openmaakte en ze zag dat hij zijn pik tevoorschijn haalde en zich zachtjes aftrok.

Ze was zelf ook behoorlijk opgewonden van het gluren naar andere mensen, niet zozeer de sex die ze zag, maar meer het idee dat ze er stiekem naar keek.

Toch vond ze het nog lekkerder om het zelf te doen. Ze voelde dat haar kut steeds weker en natter werd. Tom lachte en zei “wordt je al nat? Hij streelde haar lipjes over het natte slipje heen. Ze trok het natte slipje van haar billen en stapte eruit. Ze ging op haar knieën naast hem zitten met haar benen wat gespreid, haar natte kutje voor het grijpen voor zijn gretige handen. Met een hand leunde ze op een vuilnisbak om niet om te vallen als het erg lekker werd.

Hij rook de opwindende geur van haar sappige kut in de zwoele avondlucht. Hij streelde haar kutje, zachtjes, liefkozend. Met zijn andere hand bleef hij zacht aan zijn eigen lul trekken, maar ze nam dat van hem over. Zacht duwde ze zijn hand weg en nam zelf zijn lul in haar hand. Ze voelde nog steeds het vocht uit haar kutje lopen, over zijn strelende vingers heen. Ook haar hand werd nat door het voorvocht wat in ruime mate uit het pisgaatje van zijn pik kwam.

Zijn pik die keihard en stijf was. Samen bleven ze ondertussen kijken naar het verlichte venster. Het vrouwtje in de slaapkamer leunde op haar ellebogen op bed, haar hoofd heen en weer zwaaiend in het ritme van zijn harde stoten, haar gezicht vertrokken in een grimas van genot. De man hield haar vast bij haar heupen. Zijn grote handen omvatten bijna het hele middeltje van de vrouw.

Hij straalde kracht en dominantie uit als hij haar kont met kracht tegen zijn lul aandrukte en zijn hele lul keer op keer diep bij haar naar binnen stootte. Met een duim bewerkte hij ondertussen haar anus om haar genot nog te vergroten. Tom grinnikte en neukte haar kut nu met twee vingers.

Hij smeerde wat kutsap over haar opgewonden klitje en streelde nu ook dat natte, opgewonden puntje. Becky kreunde goedkeurend en kneep wat harder in zijn pik. Ze was zo geil als boter door het gluren naar dat neukende paar. Het was heerlijk om twee dingen tegelijk te doen, gluren naar het paar en zelf ook lekker geil bezig zijn. Ze voelde hoe hij zijn vingers in haar kut spreidde en ze bewoog langs haar kutwanden. Ze maakte haar vingertopje nat met wat van zijn voor vocht en terwijl ze met haar hand zijn eikel streelde, pulkte haar middelvinger aan zijn pisgaatje.

Zij pik schokte opgewonden heen en weer bij die heerlijke strelingen. Ze trok het vel van zijn eikel zo ver mogelijk terug, zodat de dikke paarse eikel helemaal bloot lag en voorzichtig streelde ze met natte vingers het o zo gevoelige randje van zijn eikel vak bij de aanhechtingen van het velletje.

Zijn lichaam schokte wild heen en weer bij deze behandeling. Zijn genot groeide tot ongekende hoogte. Samen zaten ze lekker te genieten.

Hun kreunen en de lucht van hun opgewonden geslachtsdelen vulde de zwoele avondlucht. Becky had nooit gedacht dat het zo lekker zou zijn. Het meisje in de slaapkamer maakte een soort gymnastische sit-up bewegingen. De man stond nu stil achter haar en zij had de actie van hem overgenomen.

Hij hoefde zijn lul niet meer bij haar naar binnen te stoten. Sneller en sneller werd het tempo en de man begon nu ook weer met haar mee te bewegen, zodat de stoten zo mogelijk nog dieper en harder werden.


geile pruim wiebelende tieten

Voorzichtig neemt ze de stijve jongeheer intens in haar smoel en kokhalst Tussen je tieten Het meiske laat haar bloemkolen en blote achterste zien De hoerige lilliputter sekst de volslanke zwarte Haar aantrekkelijke goedgevuld figuur borsten wil ze graag even showen Zijn levenspartner wilt een prive video van haar melk spuitende tieten Hij spuit de tetten van zijn wederhelft vol en filmt het prive De grootste voorbumpers ooit!

Zo de kertsboom staat tijd voor kerstsex een geile blowjob Een negerlul die ik zuig en waardoor ik gepaald word voor mijn prive clip Voor de webcam showt ze haar bbw voorbumpers en penetreert de nep lul Voor deze absurd fatsige bloemkolen is je scherm gewoon niet dik genoeg Een teelvocht gangbang in de buitenlucht Ik geniet van de koele rust in de kraakheldere toiletruimte waar de herinnering aan de dure parfums van mijn medewerksters, die, net als ik, goed betaald worden en het zich dus kunnen veroorloven, nog rondwaart.

Waarom weet ik niet, maar de gedachte aan parfums roept associaties op met de winkel waar ik het donkergrijze zijden mantelpakje wat ik vandaag draag heb gekocht. En dat, op zijn beurt, laat me denken dat dat pakje een goede aankoop was. Beide delen ervan, het colbertje en de rok, zijn perfect gesneden en laten mijn voluptueuze figuur goed uitkomen, zonder ordinair te zijn. De rok is strak en ik had daarnet moeite om hem over mijn volle bips omhoog te trekken.

Daaraan denkend word ik me bewust van mijn lichaam. Ik voel hoe mijn billen zich pletten op de toiletbril en hoe de binnenkanten van mijn dijen elkaar raken. In gedachten zie ik voor me hoe mijn schaamlippen vanonder tussen mijn dijen uitsteken. Ik spreid mijn benen en laat mijn rechterhand ertussen glijden. Ik geef kleine klapjes op mijn dikke vulva en voel hoe de binnenste schaamlippen zich openvouwen.

Ik moet nu vreselijk plassen en terwijl ik mijn linkerhand op mijn buikje leg en zacht druk, spreid ik met twee vingers mijn kutlippen en laat het met een hard ruisende straal lopen.

Ik zou mijn dik struilende kut willen zien, maar weet dat dat, sinds mijn vijftiende, niet meer gaat. Ik heb een grote boezem en kan er, zelfs als ik me voorover buig, niet over heen kijken. Ik ben nu geil geworden en besluit de stad in te gaan om te kijken of er iets te beleven valt.

Ik heb bij vorige gelegenheden veel spannends meegemaakt en de gedachte daaraan windt me op, terwijl tegelijkertijd een zekere spanning voel. De halve nervositeit maakt dat ik plotseling vreselijk moet poepen. Ik span de spieren in mijn harde buikje en voel hoe mijn sluitspier naar buiten stulpt.

Na een paar keer hard drukken, laat ik een paar korte scheetjes, en terwijl nog een paar laatste restjes plas uit mijn kut spuiten, voel ik hoe een dikke drol uit mijn endeldarm naar buiten glijdt. Het is een lange en ik moet een paar keer zacht nadrukken om de hele lengte ervan, zonder af hem te knijpen, in de toiletpot te deponeren. Een fluwelen, niet onaangename, stank vult de toiletruimte, terwijl ik eerst mijn gatje afveeg en daarna, met een nieuw stukje papier, mijn natte vagina droog.

Voordat ik opsta, trek ik mijn slip over mijn schoenen en doe hem in mijn handtas. Daarna knoop ik het colbertje van mijn mantel pak los, trek het uit, en open, met enige moeite, de gespannen staande knoopjes van mijn blouse. Naar beneden kijkend zie ik hoe mijn grote borsten in een beige, half-cup bh rusten. Ik zie de lange gleuf tussen mijn bollen en de bovenste helft van mijn bruine tepelschijven, die de lage cups niet kunnen bedekken.

Ik word altijd heel geil als ik naar mijn tieten kijk. En niet alleen maar omdat ik er mijn geld uitgeef, vermoed ik. Toen ik er voor de eerste keer kwam, toen ik 18 was en nog een beetje verlegen, wist ik al dat de service, zoals geadverteerd, erg persoonlijk was. Ze keek kritisch naar mijn borsten , die van boven en opzij uit een al wat oudere, veelgewassen bh puilden.

Ik reikte met beide handen naar achteren en haakte me los. In de spiegel, zag ik hoe mijn borsten zwaar uit de cups vielen en zich, lichtjes heen en weer zwaaiend in hun normale, lang puntige vorm tot rust kwamen.

Vrijwel onmiddellijk stroomde het bloed in mijn eerder afgeknepen tepelhoven, die weldra, zo groot en bol als halve sinaasappels en donkerbruin, aan het eind van mijn lang glooiende, dikke, peervormige tieten, licht naar boven wezen.

Ze stapte dichterbij, legde een hand onder een borst en woog hem. U heeft grotere cups en een kleinere maat nodig. En we moeten in uw geval erg letten op de lengte van cups. De exemplaren die u heeft uitgezocht zullen niet voldoen. En inderdaad, twee van de drie , allebei 36F, pasten perfect. Het toch dunne materiaal omvatte mijn uiers, zacht maar stevig, tilde ze op en liet ze hun langgerekte vorm behouden, met voorin genoeg ruimte voor mijn bolle tepelhoven en lange, dikke tepels.

Een zesde nieuwe, platform, bh had ik aan gelaten en ik genoot onder het lopen van het vrije gevoel van mijn nu stevig wiebelende borsten en van mijn tepels die di kpriemend onder mijn T-shirt te zien waren. Ik open de deur van het toilet en ga voor de spiegel staan. Ik weet dat ik niet gestoord zal worden, want de vrouwelijke collegaatjes zijn tegen deze tijd echt wel naar huis. Ik trek mijn blouse uit en haak mijn bh los. Ik weet dat mijn borsten nog groter zijn dan toen ik 18 was, hoewel ze iets meer hangen.

De tepelhoven zijn nog breder en pukkeliger geworden en liggen in een grote boog rond de punten. Ik leg mijn armen onder de tieten en til ze op. Mijn vette tepels reageren direct en strekken zich uit. De uiteinden ervan zijn breder dan de aanzet, wat ze een geil effect geeft. Het schaamhaar is bruin, dicht krullend en spreid zich breed tot 10 cm onder mijn navel.

Als ik mijn rok weer naar beneden trek, zie ik dat het haar zich duidelijk aftekent onder de dunne zijden stof. Ik stop mijn blouse en mijn bh in mijn tasje, trek mijn colbertje aan en knoop het met moeite dicht.

Ik reik in mijn decolleté en til mijn tieten in de goed gemodelleerde coupenaden. De nu strakgespannen zijde kan mijn zware borsten nauwelijks in bedwang houden. Ik loop op straat in de richting van een goed café dat ik ken. Het is zonnig en er zijn veel mensen op de been.

Terwijl ik loop, voel ik mijn borsten stevig schudden, op en neer en heen en weer, bij elke stap die ik doe. Mijn tepels zwellen en priemen hard naar voren. De meeste mannen kijken naar me. Het is een lelijke man, maar ik word er toch geil van. Ik zit op het terrasje van het café en geniet van het kijken naar de variatie van langslopende mensen. Op een gegeven moment gaat er een man aan het tafeltje tegenover me zitten. Ik ken hem van gezicht, maar heb nog nooit met hem gesproken. Hij ziet er leuk uit, met een goed zittend pak aan en een gebruind, gladgeschoren gezicht.

Terwijl hij gaat zitten, kan ik niet nalaten op te merken dat hij een grote bobbel in zijn toch ruime broek heeft. Hij trekt kort zijn broekspijpen op om er geen kniesporen te maken en licht met een vlugge beweging de inhoud van zijn gulp op zijn nu gekruiste benen.Porno sex, asian poesje bonken. Niks zo lekker dan een knap gezichtje volspuiten. Knap meid heeft een lekker gladgeschoren pruim. Beiden genieten ze van orale sex. Knap jonge dame smult van twee lekker geile gozers. Lekker playboy wordt door hoerig blondje op geile wijzen Zijn dikke witte lul in haar getinte poesje. Dikke tieten en een knap gezichtje. Wijdbeens wordt lekker diep geneukt. Eighties porno met mooi kaal kutje.

Vastgebonden op haar troon. De geile rooie heks geneukt in het bos. Een dikke lul in haar kont. Op zijn hondjes neuken achterlangs. Dikke meid met grote tieten neukt. Vintage porno video met harig poesje. Toen, plotseling ging ze rechter op zitten en de jongen zag hoe het natte nachthemd aan haar blanke borst vastplakte en zelfs door de zwarte stof heen kon hij zien dat haar tepels donkerrood en stijf van opwinding waren.

Met een vlugge beweging deed ze haar nachthemd uit en zat nu volkomen naakt op de man. Ze lachte naar de man onder haar, maar toen hij haar borsten weer probeerde vast te pakken, boog ze zich achterover en bracht haar borsten buiten zijn bereik. Even was de jongen teleurgesteld, hij vond het mooi om te zien hoe opgewonden ze was toen haar borsten geliefkoosd werden.

Maar toen ze achterover gebogen bleef zitten, was die teleurstelling snel voorbij. Wat toen ze haar handen achter zich plaatste om in balans te blijven, had hij een beter zicht op de volledig gevulde kut, als hij ooit had kunnen hopen. Haar opgewonden gleuf was zover van zijn buik afgetild, dat hij kon zien hoe de lippen om de dikke lul heen welfden. Die kut wees precies in de richting van de jongen die haar van wellust brandende gleuf in zijn geheel kon zien en ook zag hoe een klein stukje van de dikke baal van de man zichtbaar bleef in deze positie en droop van het uit haar kut lopende vocht.

De jongen hield het niet meer uit. Voorzichtig opende hij zijn gulp en knoop, direct sprong de opgewonden jongenspik naar buiten en zwiepte heen en weer. Ondergoed droeg hij nooit bij dit soort gelegenheden en dat was nu maar goed ook. Hij nam zijn hete pik in zijn koele hand. Maar hij bleef strak kijken naar de magische aanblik van het verlichte raam. Hij bleef kijken naar die prachtige vrouw.

Ze strekte haar lichaam helemaal uit. De jongen keek er met plezier naar en zag hoe haar borsten hoog oprezen met haar stijve, rode tepels als kersjes op een taart. Maar het mooiste was, dat doordat ze zich uitstrekte haar donkerrode schaamlippen nog beter zichtbaar waren en ook te zien was hoe zijn dikke pik grotendeels verdween in haar perfecte lichaam. Hij staarde opgewonden naar dit plaatje en vergat zijn eigen lul. Die schokte heen en weer van opwinding en hij keek er naar en pakte hem vast en begon zachtjes zijn stijve lul af te trekken, starend naar die prachtige vrouw en haar minnaar.

De koele avondwind streelde zijn naakte jongenspik en een beetje voorvocht droop door het pisgaatje naar buiten. Hij deed zijn benen wat wijder en met zijn andere hand bevrijdde hij zijn overvolle balzak uit de strakke jeans. Zijn broek schoof iets naar beneden, zo hadden zijn opgewonden geslachtsdelen wat meer ruimte.

Terwijl Hij zachtjes met zijn enen hand over zijn pik bewoog, schokte zijn ballen van opwinding in zijn andere hand. In de slaapkamer werd het neuken inmiddels sneller en wilder. De vrouw ramde haar kut heen en weer over zijn opgeheven pik. Dan weer had ze heel even alleen de dikke eikel tussen haar lipjes en dan weer ramde ze haar spleet naar beneden en drukte haar opgewonden schaamlippen tegen zijn buik.

De lul die steeds bijna helemaal zichtbaar werd, glom van haar kutsappen. De jongen likte zijn lippen en zijn trekkende hand nam het ritme van het neukende paar over. Steeds al de lul uit haar kut kwam, bereikte zijn hand de eikel en als de lul weer terug in haar lijf stootte, zakte ook zijn hand strelend naar beneden.

Hij had nog nooit een vrouw gehad, maar wist dat zijn bewegende hand op dit moment veel leek op een kut, maar dat het toch nog lekkerder moest zijn om je lul in zo’n zuigende, hete, vlezige kut te stoten.

Hij verbeeldde zich dat zijn hand de kolkende kut van die mooie vrouw was en dat idee deed zijn opwinding nog toenemen. Nog krachtiger stootte de vrouw haar lichaam heen en weer. Ze keek haar minnaar recht in het gezicht met van wellust glanzende ogen en licht geopende lippen. De jongen las de opwinding van haar gezicht af. Iedere keer als de dikke lul in haar lijf verdween opende ze in de opwinding haar mond, alsof die pik er van boven weer uitkwam en maakte een kreunend geluid.

Ze bewogen nu hevig tegen elkaar in de lichamen wat van elkaar af. Het enige dat nog contact had waren de geslachtsdelen, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Haar rode clitoris stak steeds meer opgewonden als een klein puntje tussen haar schaamlippen uit. Nu was het ook de beurt aan de man om harder in actie te komen.

Ook al kon de jongen de man niet goed zien, hij zag wel zijn dikke lul en hoe die stotende begingen maakte in de opgewonden vrouw. Wild neukten ze verder. Het tempo werd hoger en hoger. Ook de hand van de jongen verhoogde het tempo en ging nog steeds gelijk op met de twee neukende lichamen.

Hij was helemaal vergeten dat hij in een klein steegje stond, waar iedereen langs kon komen en hem zien staan. Meestal was hij voorzichtiger, maar vanavond bij deze gelegenheid, was hij zo ontzettend opgewonden dat hij de wereld om hem heen vergat en opging in de geile beelden die in het verlichte venster te zien was.

Aan de andere kant van het steegje bewoog een eenzaam figuurtje zich snel voort. Het was Becky, die zich naar huis haastte.

Na haar pianoles, was ze even bij een vriendin langsgegaan en kletsend over van alles en nog wat was ze de tijd vergeten. Ze wist dat ze problemen zou krijgen als ze te laat thuis kwam. De tijd glipte door haar vingers en nu al was het vrijwel zeker dat ze niet op tijd zou zijn. Meestal vermeed ze dit steegje in het donker, omdat je maar nooit wist wie daar rondhing. Maar vanavond had ze haast en het was nu eenmaal de kortste weg naar huis. Gebogen en naar de grond kijken spoedde ze voort.

Ze kon zich nu al voorstellen, hoe boos haar ouders zouden zijn, als ze te laat terug kwam. Niet iets om je op te verheugen. Haar zachte gympjes maakten nauwelijks geluid en ze hield het muziekboek tegen haar borst geklemd. Haar lange, blonde haar wapperde over haar schouders. Ze keek even op om te zien hoever ze nog door het steegje te gaan had. Toen gaf ze bijna een gilletje van verbazing en haar adem stokte.

Een stukje voor haar stond een jongen en het leek of hij daar stond te piesen. Becky wist niet wat ze moest doen. Ze wilde niet zomaar langs hem lopen, dat was te beschamend voor beiden. Maar iets in haar vertelde haar om niet om te keren, ook al moest ze verder om niet al te laat thuis te komen.

Ze wilde even naar die jongen blijven kijken. Ze stapte iets naar voren en bukte zich achter een in de steeg staande vuilnisbak. Zo kon ze de jongen goed zien, zonder zelf gezien te worden.

Ze had nog nooit in het echt een naakte pik gezien. Wel had ze de foto’s gezien in de pornoboekjes die ze samen met haar vriendin Vicky stiekem bekeek. Dat hadden ze net nog gedaan, vandaar dat ze zo laat was Ze legde het muziekboek op de grond en ging wat gemakkelijker op haar knieën achter de vuilnisbak zitten. Ze wist zeker dat het niet meer zo lang zou duren. Die knul kon niet eeuwig blijven pissen.

Toen drong het plotseling tot haar door dat de jongen niet aan het pissen was. Er kwam geen pis uit die lul en bovendien was hij stokstijf! Hij stond zich daar af te trekken! De jongen realiseerde zich geen moment dat er publiek aanwezig was. Hij bleef aan zijn stijve lul trekken en voelde het zaad borrelen in zijn ballen.

Meer voorvocht kwam er uit het pisgaatje en verspreide zich via zijn hand over de hele lengte van zijn pik die meer en meer begon te glimmen in het licht van de enige lantaarn in het steegje. Harder en harder, sneller en sneller trok hij aan het opgewonden lid.

Het paar in het verlichte venster glom van het zweet en het vocht uit haar druipende kut. Nog steeds bewogen ze heftig, maar plotseling stokten haar bewegingen. Ze liet zich helemaal op de lul zakken, drukte haar kut tegen zijn buik aan en begon met haar hele lijf te schudden. Haar gezicht vertrok in een wilde, geile grimas en haar mond opende zich om een kreet van genot te slaken die hij niet kon horen door het gesloten venster. De jongen zag haar bewegingen en kreunde “ze komt klaar!

De man schoof zijn pik zachtjes helemaal naar binnen en de vrouw bleef zacht wiegend op zijn dikke pik zitten. Na even zo gezeten te hebben, begon de man weer te bewegen en stootte zijn lul in en uit haar kut.

Het leek wel of hij weer leven en vitaliteit in haar buik pompte, hoe harder hij stootte, hoe meer ze weer bij haar positieven kwam. Na enkele stoten was ze weer volledig hersteld en leek haar hevige orgasme vergeten. De jongen ramde zijn pik in zijn vuist op en neer. Gefascineerd bleef hij staren naar het opgewonden paar. Bang om met zijn ogen te knipperen om ook maar iets van de actie te missen. Even verderop in het steegje keek Becky met stijgende verbazing en opwinding toe.

Een jeukend en opgewonden gevoel maakte zich meester van haar kruis. Ze bewoog haar billen in haar strakke jeans om het gevoel weg te laten gaan. Ze zag de jongen zijn hand om de pik bewegen en ze zag hoe groot en dik die was. Ze vroeg zich af wie hij was en of ze hem kende.

Zijn bewegingen werden heftiger naarmate de bewegingen in het raam heftiger werden. Maar die kon Becky niet zien. Zij zag alleen de opgewonden jongen en wist dat die haar hevig opwond. Haar ogen bleven gericht op zijn dikke pik en zijn in het duister verborgen gezicht. Toen hoorde ze hem een zachte kreet slaken. Even zag ze zijn ogen glimmen in het duister en tegelijkertijd zag ze hoe er stralen dik wit spul uit zijn opgewonden pik spoten. Straal voor straal spoot tegen de muur in de verlaten steeg.

Becky huiverde en drukte haar dijen tegen elkaar om het opgewonden gevoel tussen haar benen te smoren. Ze was nog maagd, maar nog meer als de foto’s in de pornoboekjes overtuigde de scène in het steegje haar van het feit dat het tijd werd, dat ze ook eens flink geneukt werd. Al dat sperma, maakte dat ze haar lippen likte in opperste opwinding, bijna de smaak proevend van het van de muur af druipende sperma. Vlak nadat de jongen klaar kwam, kwam ook de maan in de slaapkamer klaar.

De man vertrok zijn gezicht en zijn lippen bewogen. Het kreunende geluid dat hij voortbracht kon in de steeg niet gehoord worden.

Hij kon niet zien hoe zijn lul het zaad diep in haar kut spoot, maar hij kon het zich wel voorstellen en hij vroeg zich af hoe het zou zijn als hij zelf zijn lul in een hete kut leegspoot.

Toen de vrouw het zaad in zich voelde spuiten kwam ook zij nog een keer heftig klaar. Terwijl de jongen nog stond te wankelen na zijn hevige spuitbeurt, rolde het paar in elkaars armen en kroop tegen elkaar aan.

Nagenietend van de hevige vrijpartij, elkaar kussend en strelend. De jongen had het idee dat de show nog niet voorbij was, maar hij had geen tijd meer om nog langer te blijven. Zijn moeder zou boos worden als hij te laat kwam. Met een lange zucht en de belofte aan zichzelf om hier nog eens terug te komen deed hij zijn slappe lul weer in de broek en maakte zijn rits en knoopje weer dicht.

Hij keek om zich heen en haastte zich naar huis. Nog wat trillerig van de opwinding stond ook Becky op. Ze keek de jongen verlangend na. Toen zag ze in het licht van de straatlantaarn zijn gezicht. Dat was niet zomaar een jongen, dat was haar buurjongen Tom! Toen ze terug naar huis liep vroeg ze zich af hoe ze hem ooit weer onder ogen kon komen nadat ze dit gezien had en het was nog moeilijker omdat Tom vaak problemen thuis had en dan bij hen thuis was.

Toen Becky thuiskwam zaten haar ouders en haar broer al aan tafel. Aan het gezicht van haar broer kon ze zien dat die al de volle laag had gehad. En nu was het dus haar beurt. Haar worden stierven weg en even was het stil aan tafel. Haar broer zat met zijn eten te spelen en trachtte zoveel mogelijk buiten dit pijnlijke gesprek te blijven. Terwijl hij opstond zei moeder nog tegen hem alsook tegen Becky “ik wil dat mijn kinderen ook al zijn ze nu ouder zich aan afspraken houden.

Ook als je zestien bent geweest kan je op tijd komen en anders tevoren melden dat je later komt. Ik wil niet dat mijn kinderen in het donker over straat zwerven. Zo snel als ze kon, volgde ze haar broer naar boven naar de beslotenheid van haar kamer. Het eten was door al het gemopper als een steen op haar maag gevallen en ze trok haar kleren uit, om haar buik de ruimte te geven.

Met alleen een slipje en een beha aan strekte ze zich uit op haar bed. Dat voelde goed aan, zo zonder kleren en ze dacht met gemengde gevoelens terug aan alle gebeurtenissen van die avond. Ze lag op haar rug en staarde naar het plafond en de patronen die de lamp daarin tekende.

Ze kon niet geloven wat ze haar buurjongen Tom had zien doen daar in het steegje. Ze had niet geloofd dat het waar kon zijn, als ze het niet met haar eigen ogen gezien had en ook al had ze het gezien, ze kon nog steeds niet geloven dat hij tot zoiets in staat was.

Becky rolde op haar buik, haar jonge, volle borsten bewegend in haar behaatje. Ze steunde met haar kin in haar handen, denkend aan alles wat ze had gezien, aan alle details. Tom was een knappe jongen om te zien, lang en slank, met bruin krullend haar.

Toch had Becky hem bijna nooit met een meisje gezien. Al wist ze zeker dat er genoeg meisjes waren die dat wel wilden, als hij het maar probeerde. Als hij zo heet was, waarom nam hij dan gen vriendinnetje vroeg ze zich af.

Onwillekeurig bewoog ze met haar heupen, terwijl ze aan haar buurjongen dacht. Eerst wist ze nauwelijks wat ze deed, het was een heel natuurlijk bewegingspatroon. Ze riep de mooie plaatjes van die avond terug op haar netvlies en draaide daarbij met haar heupen. Weer zag ze het zaad in gedachten met stralen uit die opgewonden knuppel tegen de muur spuiten en ze kreeg een warm gevoel tussen haar benen.

Het kruisje van haar slip werd nat van het kutsap. Ze rolde weer op haar rug. Ze was steeds heet en opgewonden de laatste tijd. Ook al had ze nooit geneukt en had ze tot voor kort niet willen neuken, het idee om ontmaagd te worden werd voor haar steeds aantrekkelijker en dacht ze daar steeds vaker aan. De laatste weken praatte ze met haar vriendin Vicky nergens anders over.

Wanner ze voor het eerst geneukt zouden worden, waar, door wie en hoe. Maar aan haar buurjongen had ze op die manier nog nooit gedacht, maar alles wat ze die avond gezien had, had haar van gedachten doen veranderen. Terwijl ze haar vinger over de natte plek in haar slipje bewoog, vroeg ze zich af of Tom ooit met een meisje geneukt had of een kutje gevingerd.

Haar beha schoot los en haar borstjes sprongen rond en stevig naar voren. Ze waren niet echt groot, maar voor een meisje van haar leeftijd mocht ze niet klagen en was ze er dan ook best tevreden mee. Ze was blij dat ze niet dezelfde problemen had als Vicky met haar gigantische borsten. Ja, dacht ze, terwijl ze een van haar borsten vasthield, ze mogen er best zijn. Ze bewoog haar handen in cirkels, de een rond haar opgewonden borsten, de ander over de stof van haar slipje heen, langs haar gezwollen kutlipjes naar haar gevoelige anus, weer terug naar haar kut en langzaam haar stijve klitje bevingerend.

De stof van het slipje werd natter en natter. Ze likte het kutsap van haar vingers, bevochtigde ze opnieuw aan het natte kruis van haar slipje en bracht wat van de vloeistof aan op haar gevoelige tepels. Die werden daardoor extra stijf en hard en wezen eigenwijs naar voren. Terwijl ze daar over wreef werden ze nog meer opgewonden en gevoelig.

Door de gevoeligheid van die twee rode puntjes leek het wel of ook haar kut gevoeliger en meer opgewonden werd. Ze ramde haar vingers tegen het opgewonden plekje en wond zichzelf meer en meer op. Haar ademhaling werd luid en onregelmatig. Dat deed haar denken aan de geluiden die Tom maakte, toen hij klaarkwam die avond. Ze was er verbaasd over geweest dat jongens eigenlijk de zelfde geluiden maakten als meiden, als ze klaarkwamen. Ze wipte met haar kont steeds sneller van het bed.

Eerst voelde het heel lekker aan, maar naarmate de tijd verstreek, bleek het haar niet te bevredigen en had ze behoefte aan meer directe stimulatie. Ze trok het slipje van haar kont en gooide de losse beha van haar schouders.

Ze ging weer terug op bed liggen, trok haar knieën op en spreidde haar benen. Toen haar vingertoppen haar naakte kut raakten schokte ze even heen en weer van het gevoel van haar koele vingers op haar hete gleufje. Ze hield een vinger tussen haar lipjes en voelde de zuigende kracht van haar opgewonden kutmondje. He t was alsof haar kut ook ademde en de vinger naar binnen trok. Ze bewoog haar vinger tussen de kutlipjes, haar topje verdwijnend tussen de opgewonden lipjes.

Ze vroeg zich af of alle meisjes van haar leeftijd zo heet en geil waren, of dat ze een uitzondering was. Als ze het nu voor elkaar kon krijgen, dat Tom haar neukte, dan kon ze hem vragen of ze hetzelfde was als de andere meisjes die hij gehad had. Haar ene hand streelde zacht haar tepels en borsten, terwijl ze met haar andere hand haar druipende kut bewerkte. Ze liet een vinger langzaam in haar kut verdwijnen, bijna alsof hij werd opgegeten, genoot van de warme vochtigheid van haar eigen kut en bewoog hem langzaam binnen in haar.

Ze deed er een tweedevinger bij en bleef de twee vingers in cirkels in haar kut bewegen, haar kut tot het uiterste oprekkend. Ze vroeg zich af of er daar beneden voldoende ruimte zou zijn voor die dikke pik van Tom. Zijn lul zag er behoorlijk groot uit, wat als hij er niet in paste? Wat als het allemaal te zeer deed. Deze onprettige twijfels werden verdreven door het aangename gevoel dat haar eigen vingers haar bezorgde.

Ze neukte haar vingers, sneller en sneller, eerst zachtjes en dan steeds wilder. Haar andere hand streelde haar borsten en kneep hard in haar stijve tepels. Ze voelde hoe haar hartslag sneller werd. Haar mond stond open en haar ademhaling werd zwaar en raspend, haar lichaam tintelde van genoegen. Hoe ruwer ze met zichzelf speelde, hoe meer opgewonden ze werd. Haar lange blonde haar, werd nat en sprieterig van het zweten. Haar hele lichaam was bedekt met zweetdruppeltje van de inspanning en het genot.

Ze beet op haar lippen en sloot haar ogen om beelden op te roepen, die haar nog meer zouden opwinden, beelden van neukende, geile mensen, ze wist dat ze er van hield om te kijken naar mensen die met sexspelletjes bezig waren. Ze wist dat ze graag eens een neukend stel zou zien. Het idee wond haar op en maakte haar kutje nog natter. Haar hand nat van het kutsap bewoog over haar tieten, terwijl haar droge vingers haar kut binnendrongen, een pijnlijk gevoel veroorzakend, maar al snel werden haar vingers nat.

Ook deze hand begon ze weer wild in en uit haar kut te bewegen. De lucht die haar druipende kut verspreidde vulde haar kamertje. Als ze zichzelf vingerde leek het soms wel of ze iemand anders was, geil en wild. Haar geilheid en neuklust maakte haar een ander mens, ze wilde geneukt worden, ze was er aan toe. Ze kon er niet genoeg van krijgen. Ze moest zo snel mogelijk geneukt worden. Gelukkig was dat niet zo, anders had de hele familie nu geweten, wat ze graag wilde.

Het kutvocht droop uit haar wijd openstaande kut en maakte haar dijen nat en glibberig. Haar lieve gezicht was vertrokken van wellust. Ze beloofde zichzelf dat dit de laatste keer was, dat ze haar vingers neukte, de volgende keer moest het een echte pik zijn.

Voor minder deed ze het niet. Terwijl haar orgasme begon te naderen, bedacht ze weer dat het echt Tom moest zijn die haar roosje ging plukken. Als hij wanhopig genoeg was om zich af te rukken in een donker steegje, dan kon hij zijn geilheid ook wel gebruiken om haar wellust te bevredigen.

Ze wist bijna zeker dat ze hem wel zover kon krijgen dat hij haar een flinke beurt gaf. Hoe meer ze er aan dacht, hoe meer ze ervan overtuigd raakte dat het haar zou lukken om haar buurjongen zover te krijgen. Ze werd nog heter als ze al was en neukte haar vingers op volle kracht terwijl het vocht in grote hoeveelheden uit haar opgewonden kut droop.

Ze drukte haar vingers diep in haar kut en streelde haar vaginawanden. Haar lichaam trilde van opwinding en haar kut maakte pulserende bewegingen om haar vingers. Met haar andere hand kneep ze hard in haar borsten en tepels en terwijl haar vingers in haar kut neukten bewoog ze haar duim tegen haar stijve, prikkelende klitje.

Ze kreunde “ Ja, Tom, ja, ja, ja, neuk me hard, maak me klaar, ik kom alleen voor jou klaar, lieve Tom, alleen voor jou” Haar heupen schokten wild heen en weer. Ze verbeelde zich dat Tom zijn zaad diep in haar buik spoot.

Dat was genoeg om haar het laatste zetje te geven. Hevig schokkend, hijgen kreunend en stotend kwam ze klaar. Het was een van de meest intense orgasmes die ze ooit beleefd had. Volledig bevredigd, zakte ze op het bed terug. Toen ze weer een beetje bij haar positieven kwam kon ze maar een ding bedenken: Morgen zou de dag moeten worden dat ze door Tom geneukt werd.

Iedere dag na schooltijd waren Becky en Tom allebei een paar uur alleen thuis tot hun ouders terugkwamen van hun werk.

En ook al waren ze oud genoeg om een tijdje alleen thuis te zijn, vaak zochten ze elkaar dan op en zaten bij een van hen thuis, maakten huiswerk, dronken en kletsten wat. Maar vandaag zou het wat anders zijn.

Tenminste, dat had Becky zich voorgenomen. Ze wist dat haar vader en moeder vandaag lang moesten werken en ook geen tijd hadden om tussendoor langs te komen om te kijken of alles goed ging.

Daarom vroeg ze Tom die dag bij haar thuis. Ook haar broer was weg, zodat ze het huis een paar uur voor zich alleen hadden en dat was nu juist de bedoeling. Ze zou hem confronteren met wat ze gezien had in het steegje en hem daarna voorstellen het niet tegen een muurtje te spuiten, maar in haar buik. Ze was de hele dag al opgewonden en haar hart sloeg sneller.

Op school kon ze nauwelijks de aandacht bij haar werk houden en wist nauwelijks wat medescholieren en leraren tegen haar zeiden. De enige gedachte die ze die dag had was: Haar kut was de hele dag gevoelig en nat en het enige waar ze aan kon denken was aan neuken, aan het geile gevoel in haar kut dat weggewerkt moest worden, niet door haar eigen vingers dit keer, maar door een lekker stijve lul.

Ze holde de hele weg van school naar huis en was dan ook als eerste thuis. Ze ging vlug onder de douche, wel voorzichtig zodat haar lange blonde haar niet nat werd. Naakt stond ze voor de kastdeur. Wat zou ze aantrekken om haar buurjongen te verleiden. Ze koos een kort rokje met een bijbehorend bloesje en liet een knoopje meer open van boven als anders.

Daarna borstelde ze haar haar tot het glimmend en perfect was. Toen werd er aangebeld en stond Tom voor de deur. Ze liet hem binnen en ze liepen door naar de keuken voor een boterham en een glas melk.

Toen terug naar de huiskamer. Ze liet hem nog even met rust. Hij ging op de bank zitten met een boekje over vliegtuigen. Ze hoopte maar dat hij haar kutje belangrijker vond als een F Het bloed klopte in haar slapen.

Ze haalde diep adem, sloop naar hem toe en ging achter de bank staan. Hij kon haar niet zien en was verdiept in de grote kleurenfoto’s van allerlei vliegtuigen. Ze boog voorover en zei plotseling in zijn oor: De valse glimlach week niet van haar lippen en Tom keek haar verbaasd aan en grinnikte twijfelend terug, niet zeker wetend wat ze bedoelde. Hij werd wat onrustig van haar vreemde gedrag. Hij keek haar eens aan en probeerde in te schatten wat er nou eigenlijk aan de hand was.

Ze deed maar raar vandaag, hij kon haar gedrag niet thuisbrengen. Becky keek naar hem. Ze nam hem op van top tot teen en haar blikken bleven even langer rusten op zijn kruis, als op de andere delen van zijn lichaam. Hij kleurde langzaam rood, ze zou toch niet Dit had hij niet verwacht.

Zijn rode kleur werd nog wat dieper. Maar dat was dus niet zo, want bijna direct antwoordde ze “ Ik zag je met je broek naar beneden staan en aan die dikke pik van je trekken en ik zag dat je je sperma tegen de muur spoot, dat bedoelde ik met alles”. Ze kwam dichterbij hem staan en zei ‘Ik wil je lul. Ik wil dat jij de eerste bent die me neukt. Ik wil dat je me helemaal bewusteloos neukt en je zaad tegen mijn baarmoeder spuit en niet meer tegen een muurtje”.

Hij keek haar verbaasd en verheugd aan. Hij had iets anders verwacht, maar dit was een straf die hij graag wilde uitvoeren. Dit was zijn kans om voor het eerst een meisje te neuken! Ze was er van overtuigd dat hij voldoende ervaring had om alles goed te doen verlopen. Hij wist dat en vond het wel een prettig idee. Hij liet het dan ook maar zo, ook al had hij eigenlijk totaal geen ervaring.

Bij zijn gluurexpedities in de buurt had hij wel een hoop gezien en hij rekende er op dat dat voldoende was om haar in te wijden. Hij dacht op zijn beurt dat ze wel veel met jongens gedaan had, alleen nog niet alles. Dat was dus ook niet zo. Veel onervarener als ze van elkaar wisten gingen ze dus samen naar boven om de nodige praktijkervaring op te doen. Becky verborg haar onervarenheid door een zekere stoerheid en nam de touwtjes stevig in handen. Eenmaal op haar kamer aangekomen ging ze op bed liggen en spreidde haar benen zoals ze de meisjes in de pornoboekjes van Vicky had zien doen.

Ze had geen slipje aangetrokken en haar kutje droop al van opwinding. Dat werd nog erger toen ze de zware ademhaling van Tom hoorde, die genoot van het heerlijke uitzicht op haar natte pruim. Tom opende zijn broek, zoals hij al vele malen had gedaan op stille plekjes als hij anderen begluurde.

Hij deed zijn broek uit, maar hield zijn slip nog even aan, hij was er niet zeker van dat ze door wilde gaan met dit en wilde haar nog de gelegenheid geven om te stoppen, nu het nog kon.

Maar haar gespreide benen lieten niets te raden over en ook haar druipende kut sprak voor zichzelf. Hij deed dus ook zijn slip uit en viel over haar heen, tussen haar benen. Zoals hij de man en vrouw de vorige avond in het verlichte venster had zien doen streelde hij haar kutlipjes met de top van zijn dikke, paarse eikel.

Ze bleef even stil liggen, want ze wist niet welke bewegingen ze moest maken om het voor hem eenvoudiger te maken. Alles wat ze gezien had, waren porno foto’s en daarop bewogen mensen niet.

Ze begon te hijgen, toen ze voelde hoe zijn eikel de opening tussen haar benen streelde. Steeds om haar kut heen, zelfs heel even tussen haar lippen, maar dan weer wegglippend. Becky werd steeds opgewondener en ongeduldiger. Waarom stak hij hem er niet gewoon in? Tom gromde van opwinding, maar zijn lul kon nog niet het juiste plekje vinden om bij haar binnen te dringen. Zo lukte het dus niet. Uiteindelijk bracht hij zijn hand tussen hen in en pakte zijn stijve paal vast.

De afmetingen van zijn eigen lul verbaasde hem. Zo groot en stijf was ie nog nooit geweest. Hij bracht zijn druipende eikel naar haar licht openstaande kutlippen en plaatste hem daar tussen. Toen zijn eikel eenmaal stevig op zijn plaats zat, haalde hij zijn hand weg en begon te bewegen, zoals hij anderen al tientallen malen had zien doen.

Hij voelde zijn lul langzaam bij haar naar binnen schuiven. Totdat hij op een barrière stootte. Bijna een derde van zijn pik was nu begraven in haar zachte, natte vlees. Becky bleef stil liggen, toen hij bij haar naar binnen kwam. Ze verbeet de pijn die het uitrekken van haar kut door die dikke lul veroorzaakte.

Ook al had ze haar vingers al vele vele malen geneukt, zoiets groots had ze nog nooit binnen gehad en dat was even wennen. Tom genoot van de pijnlijke omknelling die haar strakke kutje zijn vleespaal gaf en wist dat aftrekken hierna altijd maar surrogaat zou blijven.

Hij maakte haar bloesje los en nam haar stevige borsten in zijn handen, met zijn duimen haar tepels ruw liefkozend. Becky begon met haar lichaam te schokken. Wat hij anderen had zien doen, deed hij nu bij haar, hij trok zijn pik even wat terug uit haar zuigende kut om hem daarna in een stoot tot aan zijn balzak bij haar naar binnen te stoten. De pijn die door haar lichaam ging was even onverwacht als intens, maar ook al weer snel verdwenen.

Het gevoel dat haar geheel gevulde kut haar gaf was te lekker voor woorden. Ze tilden hun bovenlichaam op en verwijderden de laatste kledingsstukken. Helemaal naakt nu begon hij weer met het strelen van haar borsten. Niet van die grote borsten, zoals hij bij het begluren van paren in de buurt had gezien, maar wel lekker rond en stevig en binnen zijn bereik!

Ze beet op haar lippen en begon haar onderlichaam in zijn tempo mee te bewegen. Eerst nog wat onwennig, maar door het lekkere gevoel al snel helemaal in zijn ritme meebewegend, hem helpend haar met lange, diepe stoten te neuken.

Becky voelde het kutsap uit haar spleet lopen, langs haar dijen en ze merkte ook dat als ze op een bepaalde manier tegen hem aan bewoog, de onderkant van zijn lul zacht langs haar opgewonden klitje schuurde, haar tot het uiterste stimulerend.

Het gevoel van het langs haar dijen lopende sap en de extra prikkeling van haar klitje maakte dat ze sneller en sneller tegen hem aan bewoog. Ze had niet langer last van de grootte van zijn pik tussen haar benen, integendeel, als hij zich terug trok, voelde ze zich leeg, ongevuld en ze was blij als hij zijn pik er dan weer helemaal in ramde.

Dan tilde ze haar billen op om zoveel mogelijk van het heerlijke vlees in haar opgewonden kut te krijgen. Neuken was net zo lekker of misschien nog wel lekkerder als ze van tevoren had gedacht.

Op hetzelfde moment had Tom soortgelijke gedachten. Het was heerlijk om te voelen hoe haar strakke pulserende kutwanden om zijn pik sloten en hem uitperste. Zijn gevoel van eigenwaarde nam nog toe toen hij hoorde en zag hoezeer Becky er ook van genoot. Hij was dus in staat om een vrouw tot dergelijke gevoelens te brengen om haar zo op te winden.

Hij vond dat een heel prettig idee. Hij vroeg haar ten overvloede of ze het lekker vond om met hem te neuken en natuurlijk antwoordde ze bevestigend. Kreunend en genietend stootten ze tegen elkaar op als twee wilde dieren, dol van paringslust.

Ze wilde hem vertellen dat zijn lul in haar lichaam lekkerder aanvoelde als alles wat ze tot dan toe had gevoeld. Ze wilde hem vertellen dat ze wilde dat hij nooit zou stoppen met neuken, dat deze neukpartij altijd door zou blijven gaan.

Ze wilde hem vertellen dat hij haar altijd en overal zo mocht neuken als hij nu deed. Maar de woorden wilden niet komen en in plaats daarvan kreunde ze het uit van genot en stootte haar lichaam wild tegen hem aan. Hun neuken werd nog wilder en natter en de kamer vulde zich met de zware lucht van zwetende lichamen, zijn voorvocht en haar kutsap.

Een zwoele, opwindende lucht die maakte dat ze nog geiler werden. Hij nam haar tepels een voor een in zijn mond en streelde haar borsten met zijn handen.

Haar handen lieten zich ook niet onbetuigd en reikten tussen hen in naar zijn ballen. Ze kneedde zachtjes zijn van zaad borrelende ballen.

Hij trok zijn lul helemaal terug en bewoog nu alleen nog zijn eikel in haar kutopening. Hij genoot van de knijpende, zuigende bewegingen van haar kut om daarna weer met volle kracht de hele lengte van zijn vleesboom tot aan zijn zak bij haar naar binnen te schuiven. En alles wat lekker aanvoelde, deden ze nog een keer en nog een keer, hun opwinding kende nu geen grenzen meer.